Aydınlatma Fuarı Light + Building Eylül 2020′ye Ertelendi

Koronavirüs salgınının Avrupa‘ya yayılmasının ardından organizasyon şirketi Messe Franfkurt, Light + Building Fuarı'nı 27 Eylül - 2 Ekim 2020‘ye ertelemeye karar verdi. Fuarın 8-13 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanıyordu.

Dünyanın önde gelen aydınlatma ve bina hizmetleri teknolojisi fuarı 2020 yılının ortası ile sonu arasında Frankfurt’ta düzenlenecek. Uluslararası ticaret fuarı ZVEI ve ZVEH’nin iş birliği ortaklarının da bu kararı desteklediği bildirildi.

Geçen hafta sonu itibariyle koronavirüsün İtalya’da beklenmedik bir şekilde ortaya çıkması üzerine Frankfurt şehri halk sağlığı yetkilileri ile yakın işbirliği içinde durumun yeni bir analizi yapıldı.

Fuara Çin’den gelecek konuklar için çok aşamalı bir sağlık kontrolü Messe Frankfurt için uygulaması son derece zor olacak bir uygulama olarak görülüyordu.

Ayrıca, sayıları gittikçe artan seyahat kısıtlamaları hem ziyaretçiler hem de katılımcıların fuara katılımını zorlaştırmaktaydı. Bu nedenle, organizatörler Light + Building Fuarı’nı ertelemeye karar verdi. Fuara Almanya’dan sonra en büyük katılımcı ve ziyaretçi grupları Çin ve İtalya’dan geliyordu.

Light + Building Fuarı mimarlar, endüstri, kurulum ve perakende / toptan ticaret ve planlamacılar için sektörün en önemli buluşma yeri olarak biliniyor. Bir inovasyon forumu ve disiplinlerarası bir pazar yeri olarak, sadece iş ve iletişim kurmayı kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda sürdürülebilir bir geleceğin sağlanmasına da yardımcı oluyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın