Aydınger Kağıdı iPad’e Geldi

Mimari çizim öldü mü? Tabi ki bunun cevabı çizimi nasıl tanımladığımızda ilgili. Çizimi, iletişim kurmak için kullandığımız bir ortam olarak mı tanımlıyoruz, yoksa elimize kalemi alıp kağıt üzerinde bıraktığımız izler olarak mı?

İlk versiyonu 2012 sonbaharda çıkan ve geliştirilmiş özellikleriyle yeni versiyonu piyasaya sürülen bir iPad uygulaması olan Morpholio Trace, eskizi dijital ortama taşıyarak çizime yeni bir boyut getiriyor.

Mimarlar tarafından tasarlanan bu uygulama basitçe aydınger kağıdıyla çizim yapma eylemini iPad ekranında mümkün kılıyor. Mimarları, eline tekrar kalemi almaya ve bilgisayar faresini bir süre bırakmaya davet ediyor.

Trace, herhangi bir tasarım veya yaratıcı süreç için gerekli olan elle çizme ya da yazma eylemini dijital ortama aktarıyor. 

Kullanıcılarının, arkaplan şablonlarının ya da indirdikleri görsellerin üzerinde hızlıca çizim yapmasını sağlıyor. Böylece, kolayca dolaşabilen hızlı ve akıllı çizimler yapmaya veya bunların üzerine yorum yazmaya imkan tanıyor.

Morpholio Trace; mimarlar, tasarımcılar, fotoğrafçılar, sanatçılar, ya da herhangi bir görüntü odaklı işle uğraşanlar için ideal.

Etiketler

Bir yanıt yazın