Avrupa’nın ikincisi

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin yanına inşa edilecek Skyland İstanbul, 287 metrelik gökdeleniyle Türkiye'nin en yükseği olacak.

Avrupa’nın en yüksek gökdeleni koltuğunu 2012’de Londra’daki The Shard’a kaptıran Sapphire İstanbul, Türkiye’nin en yükseği koltuğunu da Eroğlu İnşaat’ın Skyland İstanbul projesini tamamlamasıyla kaptıracak. Seyrantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi yanındaki arazide 287 metrelik iki gökdelenin inşaatına başlayan Eroğlu İnşaat ayrıca burada 200 metrelik üçüncü bir gökdelenin de inşaatını yapıyor. Avrupa’nın en yüksek ikinci binası olacak olan Skyland’ın 2016’da tamamlanması bekleniyor.

Üç gökdelenden oluşan Skyland projesinde 830 konut bulunacak. 1+0’dan 4+1’e kadar dairelerin bulunacağı projede, ofisler, otel ve alışveriş merkezi de yer alacak.

2016’da teslim edilecek konutlarda en ucuz dairenin fiyatı 313 bin TL’yken en pahalı dairelerin fiyatları ise 2 milyon 330 bin TL’ye kadar çıkıyor. Proje, FSM köprüsü ve metroya yakın olmasıyla ulaşım açısından önemli bir alanda yer alıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın