Avrupalı, Mobilyada Önce Türkiye Diyor

Dünyanın en büyük 3. mobilya fuarı olmaya aday İMOB, 15.000 yabancı ziyaretçi hedefliyor. Avrupa ülkelerinden yoğun ilgi gören İMOB geçtiğimiz yıl 87 bin 189 ziyaretçisiyle mobilya profesyonellerinin global ölçekteki buluşma noktası oldu.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliği ile ITE Group Plc. Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından gelen yabancı ziyaretçileriyle farklılaşan İMOB, küresel arenada mobilya alanında en önemli buluşma merkezi olarak konumlanıyor. 31 Ocak – 04 Şubat 2012 tarihlerinde düzenlenecek 8. İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB) 8 milyar dolarlık pazar hacmi bulunan mobilya sektörünün vitrini olacak. Komşu ülke Yunanistan’ın yanı sıra Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Rusya, Bulgaristan, Ukrayna, Azerbaycan, İran, Özbekistan, Suriye’den da pek çok alıcı grubunun fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. 15.000 yabancı ziyaretçinin hedeflendiği İMOB, Avrupa ülkelerinden yoğun ilgi görüyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen fuar, yoğun katılım nedeniyle 8 salona sığmayarak, 9. salona taşındı. 300’ün üzerinde katılımcının ürün sergilediği İMOB’u, profesyonel ziyaretçilerin yine yoğun olarak ziyaret edeceği öngörülüyor.

8. İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB), sadece ürünlerin sergilendiği bir alan olmakla kalmayıp, ikili ilişkilerin geliştirildiği, yurtdışından gelen profesyonellerle Türk mobilyacısının buluştuğu ve mobilya tasarımının eşsiz örneklerinin gözler önüne serildiği bir zemin oluşturuyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın