Ataşehir’e Bülent Ecevit Parkı yapılıyor

Yeni kurduğu parklara Deniz Gezmiş, Nazım Hikmet ve İsmet İnönü isimlerini veren Ataşehir Belediyesi, Barbaros Mahallesi'nde açacağı yeni bir parka da Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'in ismini verecek.

Daha yeşil bir Ataşehir için çalışmalarını sürdüren Ataşehir Belediyesi, ilçeye yeşil alan kazandırmaya devam ediyor. Ataşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Barbaros Mahallesi’nde yapılan yeni parka Türkiye Cumhuriyeti’nin eski başbakanlarından Bülent Ecevit adı verilecek.

Yaklaşık 8 bin metrekarelik bir alana yapılan parkta; basketbol sahaları, mini futbol sahası, gölet ve şelaleler, yer satrancı, çocuk oyun alanları, spor alanları, koşu parkuru, dinlenme alanları, meydanlar, duvar banklar, çardak ve yürüyüş yolları yer alıyor.

Açılışının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yetiştirilmesi planlanan parkta, çalışmalar aralıksız sürüyor.

MAHALLELERDE PEYSAJ VE AĞAÇLANDIRMA İŞLERİ DEVAM EDİYOR
Ataşehir Belediyesi mahallelerde ağaçlandırma ve peysaj çalışmaları ile yeşil alanları da arttırıyor. Peysaj çalışmaları yapılan bölgelerde halkın rahatlıkla spor yapabilmesi için spor alanları ve oturma grupları oluşturuluyor. Ayrıca park ve bahçelerin bakım ve yenileme çalışmaları da devam ediyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın