AŞTİ Yenilendi

AŞTİ Yenilendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yenileme çalışmaları sonrası AŞTİ, sadece şehirlerarası yolculuk yapanların değil kentteki öğrencilerin de uğrak noktası hale geldi.

Çalışmaların ardından modern bir hâle gelen AŞTİ’de, kütüphaneden ders çalışma alanına, toplantı salonlarından sergi ve gösteri salonuna, modern büfelerden çocuk oyun alanlarına kadar pek çok farklı donatı yer alıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla AŞTİ, yepyeni ve modern bir görünüme kavuştu.

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından daha işlevsel hale gelen AŞTİ’de kütüphane, ders çalışma alanı, çocuk oyun alanı, toplantı salonları, sergi, gösteri salonu, modern büfeler, başta öğrenciler olmak üzere şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlardan da büyük ilgi görüyor.

Her Gün Gece 01:00’e Kadar Açık

Seyahat öncesinde AŞTİ’de zaman geçiren yolcuların da kütüphaneden faydalanabildiğini belirten BUGSAŞ Genel Müdürü Vecihi Halil İyigün “AŞTİ’nin yenileme çalışmaları kapsamında geçici kiralık ofisler, okuma, sergi ve bir de çocuk oyun alanı kuruldu. Sosyal alanların tamamının yapım işlemleri bitmiş ve hizmete açılmış durumda. Son dönemlerde özellikle üniversitede okuyan öğrencilerimiz yurtların ve okullarının yakın olması sebebiyle boş zamanlarında okuma alanımıza gelerek hem Ankara Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz wi-fi hizmetinden yararlanıyor hem de burada ders çalışma imkânı bulabiliyorlar. Kütüphanemiz hafta içi ve hafta sonu gece 01.00’e kadar açık” dedi.

 

Etiketler

Bir yanıt yazın