Astaş Holding ve Mandarin Oriental Hotel Group Ortak Projesi

Astaş Holding, efsanevi hizmetleri ile ünlü Mandarin Oriental Hotel Group ile yaptığı bu işbirliğiyle, Türkiye adına bir ilki daha gerçekleştirdi.

Astaş Holding, dünyanın en lüks otel gruplarından biri olan Mandarin Oriental Hotel Group ile Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu’ndaki dünyanın en iyi resortları arasında yer alacak otel ve rezidans projesi ”Mandarin Oriental, Bodrum” ve ”The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum” u işletmek üzere anlaşma yaptı. Astaş Holding, 2013 yılında tamamlanacak Cennet Koyu, Bodrum’daki projesinin markalanması ve işletilmesi için 6 Şubat 2012 tarihinde Dolmabahçe Sarayı’nda, Mandarin Oriental Hotel Group Direktörleri Christoph Mares ve Paul M. Massot ile Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı’nın katılımıyla düzenlenen törende bir anlaşma imzaladı.

Akdeniz ve Ege’nin en güzel koylarından biri olan Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu’nda yapılacak olan Mandarin Oriental, Bodrum ve The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum, Mandarin Oriental Hotel Group’un Türkiye’deki ilk projesi olacak.

Sadece kendi müşterilerinin görmek istediği destinasyonlarda 42 lüks otel işleten Mandarin Oriental Hotel Group, Ege ve Akdeniz çanağındaki ilk resort otelini Astaş Holding işbirliğiyle Bodrum’da açacak. Astaş Holding, bu yatırımla Bodrum’a Mandarin Oriental Hotel Group’un sofistike ve elit müşteri portföyüne çekerek katkıda bulunacak ve Bodrum’u dünyanın en lüks resort destinasyonları listesinin üst sıralarına taşıyacak.

102 odalı Mandarin Oriental, Bodrum ve 98 villa ve 112 rezidansı bulunan The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum, iki kilometre sahili, üç koyu ile Cennet Koyu’nda 600.000 m2’lik arazi üzerinde nefes kesen Ege ve Akdeniz manzarasına hakim bir alanda inşa edilerek, Akdenizli yaşam biçimini tüm sene boyunca yeniden tanımlayacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın