Aspen’den, İki Dev Proje!

Aspen Yapı ve Zemin AŞ, Konya ve Ankara'ya değer katan iki büyük projede yer aldı.

Konya’daki Unilever Algida Fabrikası İdari Binası ve kısa bir süre önce Ankara’da tamamlanan Rönesans İnşaat Genel Merkezi projelerinde tavan ve duvar sistemleriyle bu önemliyapılara değer katan Aspen, geliştirdiği modern, yenilikçi ve dayanıklı ürünleri sayesinde fark yaratıyor. Unilever Algida Fabrika İdari Binası ile Rönesans İnşaat Genel Merkezleri projelerinde Aspen’in tercih edilmesi, şirketin gücünü ve saygınlığını da pekiştiriyor.

Projelerden ilki olan Rönesans İnşaat Genel Merkezi’nde Targa yükseltilmiş döşeme ve Tarkett Karo PVCzemin kaplama uygulayan Aspen, 2012 yılı içerisinde bu projeyi tamamladı.

Unilever Algida Fabrikasıİdari Binası ise Aspen’in, Sinova bölme duvar sistemi, Integra Opencell, Integra Baffle ve Integra Tile ürünleri kullanılarak hazırlandı.

Konuya yönelik açıklama yapan Aspen Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu, Konya ve Ankara’da dahil olunan iki büyük projenin,Aspen’in saygınlığının bir göstergesi olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: “Aspen teknolojisi ve yenilikçi ürünleriyle alanının takip edilen şirket olma vizyonuyla hareket ediyor. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de yüksek kaliteli hizmet misyonuyla önemli çalışmalara imza atıyoruz. Konya ve Ankara’ya değer katan bu ikiönemli projede yer alarak,kurumsal ve modern yapı çözümlerini Unilever Algida Fabrikası İdari Binası ve Rönesans İnşaat Genel Merkezleri’ne de taşımış olduk.Sektörlerinin önemli iki şirketinin Aspen’i tercih etmesi bizleri ayrıca gururlandırdı”.

Etiketler

Bir yanıt yazın