Asia Young Designer Awards (AYDA) Jüriye Sor Etkinliği 01

Nippon Paint tarafından düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) kapsamında jüri üyelerinin katılacağı online bir soru-cevap etkinliği yapılacak. 23 Mart saat 19:00'da başlayacak etkinliği Arkitera'nın YouTube kanalından izleyebilir, yarışmayla ilgili sorularınızı yöneltebilirsiniz.

“Mimarlık” ve “İç Mimarlık” olmak üzere iki ayrı kategoride ve iki aşamalı (Ulusal ve Uluslararası) olarak düzenlenen yarışmanın bu seneki teması “Empati İçin Tasarla” şeklinde belirlendi. Son kullanıcının ihtiyaçlarına öncelik veren ve bunu tasarımın merkezine yerleştiren tema, hem insan hem de çevreye dair empatiyi güçlendiren fikirlere odaklanıyor.

AYDA 2021 dahilinde, her iki kategorinin ulusal kazananı, daha sonra diğer ülkelerin ödüllü katılımcıları ile de yarışarak, “Asia Young Designer of the Year” unvanını kazanma ve Harvard University Graduate School of Design’da eğitim alma şansı yakalıyor. Yarışma hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Asia Young Designer Awards (AYDA) Jüriye Sor Etkinliği

Konuklar: 

• İnci Deniz Ilgın (Prof.Dr., Öğretim Üyesi), Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anasanat Dalı
• Umut Şumnu (Doç.Dr., Öğretim Üyesi), Başkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Programı
• Begüm Yazgan, Yazgan Design Architecture
• Arzu Uludağ Elazığ, Nippon Paint-Betek Boya Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Tarih ve Saat:

23 Mart 2021, Salı, 19:00-19:45

Etiketler

Bir yanıt yazın