Arkitera Ödülleri için Geri Sayım Başladı

Yapı ve mimarlık sektörünün merakla beklediği Arkitera İşveren Ödülü, Arkitera Genç Mimar Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü bu sene ARKIMEET 2013 kapsamında sahiplerini bulacak. Ödüller için son başvuru tarihi 2 Eylül 2013.

Arkitera Genç Mimar Ödülü 7. Kez Sahibini Bulacak

Arkitera’nın en uzun soluklu ödüllerinden birisi olan Arkitera Genç Mimar Ödülü bu sene 7. kez verilecek. 40 yaşında olmak tüm dünyada mimarlık üretiminde bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor. Bundan yola çıkarak sadece Türkiye’de değil bütün dünyada 40 yaşın altında, mimarlık üretimine başarılı katkılar yapan mimarlar bir ödül ile onurlandırılıyor.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayın.

İşveren Ödülü ile Nitelikli İşverenler Onurlandırılacak

Amacı mimar ve işverenin kamusal sorumluluklarını göz önünde bulundurarak, nitelikli mimari uygulamaların ortaya çıkarılmasına destek olan işverenleri onurlandırmak olan Arkitera İşveren Ödülü ilk kez 2005 yılında verildi. İşverenin, mimari üretimdeki önemini vurgulamak ve yatırımcıları nitelikli binalar ve kentsel mekanlar inşa etmeye teşvik etmeyi amaçlayan ödül kamu ve özel sektör olarak iki kategoride sahiplerini buluyor.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayın.

RAF Yapı Malzemesi Ödülü 5. Kez Sahibi Bulacak

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilecek olan ödülün temel amacı, performansı, üretiminde kullanılan malzemelerin özellikleri, standartlara uygunluğu, zamana ve dış çevre koşullarına dayanımı ile fiziksel çevreye değer katan yapı malzemelerinin üreticilerinin onurlandırılması.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayın.

Arkitera İşveren Ödülü, Arkitera Genç Mimar Ödülü ve RAF Yapı Malzemesi Ödülü’nü kazananlar 8 Ekim 2013 Salı akşamı ARKIMEET 2013 kapsamında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek bir törenle ödüllerini alacak

Etiketler

Bir yanıt yazın