Arkitera Ödülleri için Başvurular 14 Ağustos’a Ertelendi

Raf Yapı Malzemesi Ödülü, Arkitera İşveren Ödülü ve Arkitera Genç Mimar Ödülü'ne başvurmak için son gün 14 Ağustos 2015.

Raf Yapı Malzemesi Ödülü 2015

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilecek olan Yapı Malzemesi Ödülü’nün temel amacı, performansı, üretiminde kullanılan malzemelerin özellikleri, standartlara uygunluğu, zamana ve dış çevre koşullarına dayanımı ve çevre etkisi ile fiziksel çevreye değer katan yapı malzemelerinin üreticilerinin onurlandırılması.

Arkitera İşveren Ödülü 2015

Bu yıl 9. kez sahiplerini bulacak Arkitera İşveren Ödülü’nün temel amacı, mimar ve işverenin kamusal sorumluluklarını göz önünde bulundurarak, nitelikli mimari uygulamaların ortaya çıkarılmasına destek olan işverenleri onurlandırmaktır. İşverenin, kaliteli mimari üretimdeki önemini vurgulamak ve yatırımcıları nitelikli binalar ve kentsel mekanlar inşa etmeye teşvik etmek amaçlanmaktadır.

Arkitera Genç Mimar Ödülü 2015

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen Arkitera Genç Mimar Ödülü’nün amacı, nitelikli ürünler veren genç mimarların işleriyle tanınmasını sağlamak ve çalışmalarının değerlendirilmesi için ortam oluşturmaktır. 2015 Arkitera Genç Mimar Ödülü’ne aday olmak için 1 Ocak 1975 veya daha sonra doğmuş olma ve Arkitera Mimarlık Arşivi, ARKIV’de yer almak için başvuru yapmış olma koşulu aranmaktadır.

 

Etiketler

Bir yanıt yazın