Arkitera.com’un Yeni Tasarımını Beğendiniz mi?

Türkiye'nin mimarlık yayını Arkitera.com çağın gelişen internet teknolojisine ayak uydurmak amacıyla iki sene önce başlattığı yeni yüz çalışmalarını tamamladı.

Arkitera.com artık salt bilginin biriktiği, bir nevi arşiv sitesi olmaktan çıkarak bilginin hızlı bir şekilde üretildiği ve paylaşıldığı bir platform haline geliyor. Yeni yüzün tüm tasarım ve programlaması ise Arkitera ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Arkitera.com’un yenileme çalışmaları bir süre daha devam edecek. http://anket.arkitera.net/index.php?sid=42691 adresindeki anketi cevaplayarak görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilir, siz de bu sürece katkıda bulunabilirsiniz.

Etiketler

8 yorum

  • abdullah-yayli says:

    Farklı olmasa da; anlaşılır ve akıcı.. Çok fazla görsel şölen olmaması güzel. Yormuyor. Menu tercihlerinin anlaşılabilir derecede ayrılmış olması güzel olur. Başarılı çalışmalarınızı takip ediyoruz.

  • firat-seymen says:

    Açık ara daha ferah ve rahat okunuyor.

  • omer-yilmaz says:

    Ramazan Bayramı sonrasına hedeflediğimiz tüm modüllerin eksiksiz çalışması işi tamamlanırsa epeyce farklılığımız da olacak aslında. O zamana kadar site içeriğinin de tamamlanmasıyla gerçek anlamda bir bilgi deposu olacak. Hoş artık internette önemli olan bilgiyi depolamak değil, ulaşılabilir kılmak.

    Şimdilik henüz tamamlanmayan modüllerden bazılarına yine de göz atılabilir:

    https://www.arkitera.com/etiket-filtre/prefabrik-yapi-as/haber/yapi-malzemesi

    https://www.arkitera.com/etiket/index/detay/prefabrik-yapi-as

    Örnek verdiğim sayfalardan birisi “tag” diğeri ise “feed” sayfası. Eğer bir kurum / kişi ya da herhangi bir şey için etiketleme yapılırsa ürünleriyle, adresiyle vesaire çıkabilecek aynı haberin içinde. Ve bununla editör ilgilenmeyecek bile, tek yapması gereken etiketi doğru vermek olacak.

    Görüşleriniz ve de tebriğiniz için ayrıca teşekkür ederiz, bizler de sizin cephedeki gelişmeleri yeni Arkitera sayesinde 🙂 daha yakından takip ediyoruz. Yeni yatırımların hayırlı olmasını dilerim.

  • cigdem-yontem says:

    İlginize tekrar tesekkur ederiz. Daha once oldugu gibi yeni sitemizde de desteginizi her zaman bekliyoruz.

  • enes-bayrak says:

    ÇOK GÜZEL OLMUŞ GERÇEKTEN ÇOKBEĞENDİM DAHA NET ULAŞILABİLİR OLMUŞ SAYGILARIMI İLETİYORUM İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.

  • mustafa-suphi-altun says:

    Bilemiyorum,belki göz alışkınlığından mıdır bilinmez, Arkitera’nın eski halini arıyor gibiyim.Yeni her zaman rahatsız edicidir 🙂 Yeni ayakkabılar sıkar,yeni pantolonlar bacaklarınızı kaşındırır ya . . .ama zamanla alışır insan,alışınca vazgeçilmez olur sizin için eskimiş yeni. . .Zamanında Eyfel kulesine itiraz eden sanatçılar kahve içmek için kuleye akın etmemişlermiydi ? Her şey için sağolun nede olsa Arkitera’nın bir benzeri yok gibi. . .

  • omer-yilmaz says:

    Arkitera’nın yeni tasarımıyla ilgili anket sonuçları ilginç. Süreç devam ediyor ama bir ara haber yapılacak sanırım.

  • orhan-ayyuce1 says:

    evet çok beğendim. elinize sağlık, hemde çok seri çalışıyor..

Bir yanıt yazın