Arkitera.com’a ve Arkiv’e İçerik Ekleyebileceğinizi Biliyor musunuz?

Arkitera.com'a haber, proje, etkinlik, yarışma duyurusu, Arkiv'e proje ekleyebileceğinizi biliyor muydunuz?

Bunu yapabilmek için izlemeniz gereken birkaç adım var.

  • Eğer üye değilseniz https://www.arkitera.com/kullanici/kayit adresindeki formu doldurmanız gerekiyor. Girdiğiniz email adresinin geçerli ve size daima ulaşabileceğimiz bir adres olmasına dikkat edin.
  • Üyelik işlemini tamamladıktan sonra sitenin üstündeki menüden (aşağıdaki görselde işaretli alan) eklemek istediğiniz içeriğe uygun bir başlık seçmeniz gerekiyor.

  • Örneğin, katıldığınız ya da derece aldığınız yarışma projesini, inşaatı tamamlanmış ya da tasarım aşamasındaki projenizi eklemek istiyorsanız “Proje”ye, kurumunuzun/okulunuzun düzenlediği etkinlik duyurusu için “Etkinlik”e, yeni bir yarışma duyurusu için “Yarışma”ya, güncel bir konuda görüşlerinizi paylaşmak için “Görüş”e, basın bültenleriniz için “Haber”e tıklamanız yeterli…
  • Daha sonra karşınıza çıkan ekrandaki alanların karşılıklarını anlaşılır şekilde doldurmanız zorunlu.

Projenizin ismini “Başlık” kısmında (Örneğin: Katılımcı, Ankara Meydan Tasarım Yarışması ya da X Holding Yönetim Binası…), kısa bir giriş yazısını “Kısa Açıklama” kısmına, proje raporunu ve proje künyesini, fotoğrafçının ismini “Uzun Açıklama” kısmına yazmanız önemli.

  • Bu aşamaları tamamladıktan sonra projenize ait görselleri aşağıdaki koşullara uygun şekilde eklemeniz projenizin, editör onayından daha hızlı geçmesini ve yayınlanmasını sağlayacaktır.

Galeriye eklenecek görsellerin, çözünürlüğü 72 DPI ve genişliği min. 1.000-maks. 2.000 piksel olmalıdır ve maksimum imaj boyutu 5 MB’ı geçmemelidir.

  • Arkiv’e ekleyeceğiniz projeleriniz için de aynı yöntemi izleyebilirsiniz. 
  • Editöre iletmek istediğiniz notları en alttaki alana yazabilirsiniz.
  • “Kaydedildi. İçeriğiniz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.” uyarısını gördükten sonra, girdiğiniz içeriğin kontrolden geçmesini ve onaylanmasını* beklemeniz gerekiyor.

*Arkitera Editörleri uygun görmediği içeriği yayınlamama hakkında sahiptir.

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın