Arkitera.com Yenilendi Anketi’nde Kimler, Hangi Cevapları Verdi?

15 Haziran 2011 tarihinde Arkitera.com yenilendi. Bu yenilenmenin ardından Arkitera.com'u geliştirmek için görüşlerinizi değerlendirmek istedik ve bir anket düzenledik. Bu anketin sonuçlarına göre...

Katılımcılara “Arkitera.com’un yeni yüzünü beğendiniz mi”, “Arkitera.com’da en çok hangi bölümü beğendiniz” soruları soruldu ve mesleğe göre en çok ziyaret edilen bölümlerin istatistikleri değerlendirildi.

Arkitera.com’un yeni yüzünü beğendiniz mi sorusuna verilen cevaplara göre mesleklere göre bir istatistik elde edildi. Buna göre katılımcıların %35’i beğendiklerini ifade ederken %10 kararsız kalmış.

Katılımcılardan 136 kişi mimar, 35 kişi öğrenci, 6 tane şehir plancısı, 4 adet endüstri ürünleri tasarımcısı ve 17 kişi iç mimar. 

Aynı soruya verilen cevapların istatistiklerinin yaşlara göre dağılımı ise daha farklı. %39 beğenirken yine %10 kararsız kaldığını belirtmiş.

Etiketler

5 yorum

  • ozden1 says:

    Olmadı sitenin bu hali. Çok fazla bug var. Yarışmada ödül alanların her biri ayrı ayrı başlıkta. Mansiyonu bulursak mansiyon alana, 2.yi bulursak ona bakabiliyoruz. Bakabiliyoruz dediysem şanslıysak bakabiliyoruz, genellikle resimler açılmıyor. Geçen gün yorumları okumaya çalıştım tıkladığım her link konunun ana sayfasına yönlendirdi. Arkiteranın bu hali hiç keyifli değil.

  • habib-olcek says:

    Katılmamak mümkün değil.

  • omer-yilmaz says:

    Genel olarak beğeni seviyesinin düşük olduğunu anket de söylüyor zaten. Ama şunu da eklemek isterim aynı sonuçları Arkitera’nın bir önceki yenilenemesinde de almıştık, biraz da alışkanlık meselesi var işin içinde yani.

    Sitede çok bug olduğu doğru. Elimizden geldiğince sürekli olarak temizliyoruz, hedefimiz Eylül başında siteyi “evet, budur” diyebileceğimiz hale getirmekti zaten, mevcut durum yenileme projesinin doğal durumu, bu bug’larda olacaktı yani. Geçenlerde yorumları okumaya çalıştığınızda sorun nerede oluştu acaba? Bu tip sorunları bizlere iletirseniz en büyük desteği sağlamış olabilirsiniz. Galeride tarayıcı kaynaklı bazı sorunlar var, bunları biliyoruz. Bilmediğimiz başka bir sorun da olabilir, bu nedenle yinelemekten kaçınmadan yazmayı istiyorum: lütfen gördüğünüz her sorunu bize iletin, emaille ya da buradan yazarak hiç farketmez.

    Bir yarışmadaki tüm projeleri kolayca bir arada görebilirsiniz. O yarışmaya ait etikete tıklamanız yeterli olur.

    Bildirim yaparak zaman ayırdığınız ve destek verdiğiniz için teşekkür ederim.

  • gizem-ones says:

    proje paftalarına büyütüp bakmak için tıkladığımızda açılan pencere de pek rahat değil gibi, değil paftayı, bir kat planını bile bütün olarak görmek imkansız bu durumda.

  • sedat-bayrak says:

    Ben de anket sonuçlarını alışkanlık parametresine bağlıyorum. Çok geç kalınmış bile buluyorum bu temel değişiklikleri.

Bir yanıt yazın