ArkiPARC 2012’ye %40 İndirimli Kayıt Olmak için Son Gün 31 Aralık!

Gayrimenkul sektörünü profesyonellerini bir araya getirmeyi amaçlayan buluşmalar serisinin üçüncüsü ArkiPARC 2012, 28 - 29 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Sektörün önemli isimlerinin “Kentsel kalite için diyalog” çağrısı ile bir araya geldiği ArkiPARC 2012’ye %40 indirimle kayıt olmak isteyenler için son gün 31 Aralık 2011.

Tema: “MASTER DEVELOPMENT”
Büyük Projeler bu yıl ArkiPARC’a ilham veriyor. ArkiPARC’ın bu yılki teması “Master Development” olarak belirlendi. Gayrimenkul sektörü profesyonellerini bir araya getiren ArkiPARC, bu yıl büyük gayrimenkul projelerini gündemine alıyor.

ArkiPARC 2012’de Neler Olacak?
28-29 Mart 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek ArkiPARC 2012 dahilinde düzenlenecek panellerin, daha nitelikli fiziksel çevrelerin oluşturulabilmesi için kentsel kaliteyi ilgilendiren tüm alanları kapsaması planlanıyor. Etkinlik katılımcıları yatırımcılar, geliştiriciler, proje ofisleri, proje yönetim şirketleri, operatörlerin yanı sıra kamu sektörünün temsilcileri, belediyeler, bölgesel kalkınma ajansları gibi yapılı çevrenin organizasyonunda rol oynayan alanlardan oluşuyor. Türkiye dışından geçen yıllara oranla daha çok katılımın hedeflendiği ArkiPARC 2012 etkinliğinde yurtdışı ile entegre bir gayrimenkul buluşmasının unsuru olarak önceki yıllarda olduğu gibi yabancı konuşmacıların ArkiPARC katılımcıları ile birlikte olması amaçlanıyor.

Türkiye’nin “İlk” Gayrimenkul Ödülü 3. Kez Sahiplerini Bulacak
ArkiPARC 2012 Gayrimenkul Ödülleri ile yapılı çevrenin oluşmasında pozitif katkısı olan proje geliştiricilerinin onurlandırılması amaçlanıyor. ArkiPARC, 29 Mart Perşembe akşamı düzenlenecek ve Konut, Ofis, Otel, Alışveriş Merkezi, Alternatif Yatırımlar ve Karma Kullanım olmak üzere toplam altı kategoride “proje” üzerinden geliştiriciye verilen ödüllerin sahiplerini bulacağı Gayrimenkul Ödülleri törenine de ev sahipliği yapacak.

ArkiPARC 2012 Gayrimenkul Ödülü kazananları, jürinin her bir ödül kategorisi için seçeceği üçer finalist arasından, etkinlik mekanında yapılacak oylamayla belirlenecek. Oylama ArkiPARC 2012 etkinliğine katılan ziyaretçi, katılımcı, konuşmacı ve basın mensupları tarafından yapılacak.

ArkiPARC 2012’de katılımcılar, gayrimenkul sektörü içindeki yeni rollerini ve olası işbirliklerini keşfetme şansını yakalarken, Dünya’da ve Türkiye’de güncel kentsel ve yapı ölçeğindeki güncel sorunları tartışacaklar. Sponsorluk görüşmelerinin sürdüğü ArkiPARC 2012 katılımcıları ayrıca, kamu sektöründeki yetkililerle bir araya gelerek projelerini etkili bir kitleyle paylaşma olanağı da bulabilecekler.

ArkiPARC 2012’ye indirimli kayıt olmak için www.arkiparc.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın