Argos In Cappadocia butik oteli, “Silver Magellan” ödülü aldı

ABD'nin ünlü dergilerinden Travel Weekly, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, Hollywood yıldızı Nicolas Cage'in de kaldığı Argos In Cappadocia butik oteline, "Silver Magellan" ödülünü layık gördü.

ABD’de seyahat endüstrisinin önde gelen dergilerinden Travel Weekly dergisi, Nevşehir’in merkeze bağlı butik otelleri ile ünlü Uçhisar beldesindeki Argos In Cappadocia butik otelini, dünyanın en iyi lüks otel ve resort otellerinden biri olarak seçti. Butik otel, Türkiye’de bu ödülü alan tek otel oldu.

Binlerce otel arasından, “Dünyanın En Lüks Otel ve Resort” kategorisinde Argos in Cappadocia butik oteli, “Silver Magellan” ödülü kazanan dünyada iki otelden biri oldu. Bu alanda diğer ödülü Miami’deki bir otel aldı. Ödülün verileceği otelleri, Camival Cruise Lines CEO’su Bob Dickinson, CBS News The Early Show seyahat bölümü editörü Peter Greenberg, “ölmeden önce Görülmesi Gereken 1000 Yer” kitabının yazan Patricia Schultz, Seyahat Bloggerı Johnny Jet gibi önemli isimler seçiyor. Ayrıca butik otel Türkiye de gayrimenkul sektörünü kentsel kalite açısından derecelendiren, ilk ve tek yarışması Arkiparc 2011 tarafından otel kategorisinde büyük ödüle layık görülmüştü.

2010 yılında Conde Nast tarafından “Dünyanın En Çevreci” 4 projesinden biri ve 2011 yılında da “Dünyanın En Romantik” 4 otelinden biri seçilen otel, Tiavel Leisure Dergisi tarafından da 2010 yılında açılan “Dünyanın En Yeni ve İyi 45 Oteli” arasında yer aldı. Otel ayrıca, dünyaca ünlü ziyaretçilerin kaldıkları oteller hakkında yorumlarını paylaştıklan Hip Advisor internet sitesi tarafından mükemmellik sertifikası ile de ödüllendirildi.
Travel Weekly dergisi, değişen ve rekabet eden seyahat endüstrisinde sektörün nabzını tutuyor ve seyahat profesyonellerine küresel perspektifte geniş kapsamlı ve önde gelen haberleri sağlıyor. Her yıl verilen ‘Thıvel Weekly Magellan Avards” ödülleri ile de seyahat endüstrisinden uzman isimlerin bir araya geldiği jüri kadrosu, tasarımdan pazarlamaya birçok farklı kategoride en iyileri belirliyor. ödüller ise 2008 yılından beri veriliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın