Arch+Dsgn Summit 2018 Sektörün Profesyonellerini Buluşturdu

‘’Mimari ve Tasarımda Yenilikçi Yaklaşımlar’’ temasıyla 6-7 Nisan tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen Arch+Dsgn Summit 2018, sektörün profesyonellerini panel, workshop ve sergi içeren içeriğiyle ziyaretçileriyle buluşturdu.

Ana sponsorluğunu Bürosit, etkinlik sponsorluğunu Bosch’un üstlendiği Arch+Dsgn Summit 2018, 8000’in üzerinde katılımcıyla 6-7 Nisan 2018 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. 2 gün boyunca global ölçekte başarılara imza atmış sektör profesyonelini, işverenlerini, mimarlık ofislerini ve farklı şehirlerden gelen birçok mimarlık ve tasarım öğrencisini ağırlayan Arch+Dsgn Summit 2018, katılımcılarına ‘’Mimari ve Tasarımda Yenilikçi Yaklaşımlar’’ teması kapsamında mimarlık mesleğinin birçok farklı disiplinle ilişkilerini masaya yatırmaya yönelik bir program sundu. 

Mimarlık ve tasarım düzleminde disiplinlerarası entegrasyon, her bir alanın uzmanı tarafından yorumlandı… 

Arch+Dsgn Summit 2018 bünyesinde “Kimlik ve Kültür”, “Tasarım”, “Eğitim”, “Mekan”ve “Teknoloji” üst başlıklarında ilerleyen paneller, mimarlık ve tasarım düzleminde farklı disiplinlerin entegrasyonu konusunda katılımcılarının yeni vizyonlar oluşturmasına yardımcı olacak şekilde ilerledi. 50’nin üzerinde yerli ve yabancı profesyonele söz hakkı tanıyan panellerde, mimaride kimlikten akıllı ev sistemlerine, robotik teknolojiden kent/mimarlık ilişkisine kadar genişleyen bir yelpazede çok çeşitli konular gündeme getirildi. Her bir konuşmacının farklı açılardan ele aldığı konular, ziyaretçilere ‘’Mimari ve Tasarımda Yenilikçi Yaklaşımlar’’ temasını inceleme fırsatını sundu. 

Etkinlik süresince gerçekleşen B2B Toplantıları bu sene de oldukça ilgi gördü. Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofisleri ve kamul/özel sektör işverenlerini tanıştıran B2B Toplantıları, bu sene de sektörler arası iletişim köprüsü kurulmasına sebep oldu. Geçen sene gördüğü ilginin ardından, bu sene daha da fazla katılımcıyla gerçekleşen toplantılar, sektör taraflarının 20 dakika boyunca birebir görüşmeleri üzerinden ürün ve hizmetlerini paylaşma fırsatı yarattı.

Etiketler

Bir yanıt yazın