ALU2012 Sonuçlandı

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “ÇUHADAROĞLU Alüminyum 2012 Öğrenci Proje Yarışması” sonuçlandı. Toplam 426 kişinin başvuruda bulunduğu yarışmada dereceye girenler belirlendi.

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama AŞ tarafından, bu dokuzuncusu düzenlenen Çuhadaroğlu Alüminyum 2012 Öğrenci Proje Yarışması, sonuçlandı. Alüminyum sektörünün gelişimini desteklemek ve mimarlık fakültelerinde öğrenim gören lisans öğrencilerinin yaratıcı fikirlerle kendilerini geliştirmelerine fırsat tanımak amacıyla düzenlenen yarışmaya toplam 426 başvuru yapıldı. Dereceye girenler jüri değerlendirmesi sonucunda belirlendi.

Yarışmanın bu yılki konusu “Eskişehir Kent Tarihi Müzesi Projesi”ydi. Sürdürülebilir mimari tasarım kriterlerine bağlı kalarak Eskişehir ve yakın çevresinin değerlerini ve tarihini aktaracak bir müze tasarımı olan yarışmanın jüri değerlendirmesi, yarışmanın ev sahipliğini üstlenen Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü Eskişehir’de gerçekleştirildi.

Toplam 426 başvurunun yapıldığı yarışmada jüri üyeleri, oldukça zorlandı. Yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren projelerin sahipleri söyle sıralandı:

1 . Ödül: Rafet Utku, 2012 Mezunu (MSGSÜ)

2 . Ödül: Umut Baykan, 2012 Mezunu – Ozan Gürsoy, 4. Sınıf (Gazi Üniversitesi)

3 . Ödül: Oğul Can Öztunç, 4. Sınıf (İTÜ)

Eş Değer Mansiyonlar

1: Volkan Ayvalı, 4. Sınıf (İYTE)

Fatma Gençdoğuş, 4. Sınıf (İYTE)

Işılay Tiarnagh Sheridan, 4. Sınıf (İYTE)

İklim Topaloğlu, 4. Sınıf (İYTE)

2: Ferhat Bulduk, 4. Sınıf (YTÜ)

Ayça Yazıcı, 4. Sınıf (İTÜ)

3: Tarık Önal, 4. Sınıf (YÜ)

Elif Nur Özcan, 4. Sınıf (YÜ)

Burak Bakö, 4. Sınıf (YÜ)

Jüri Özel Ödülü

Aydan Aslan, 4. Sınıf (İTÜ)

Hasan Agah Erkan, 4. Sınıf (İTÜ)

Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nde 16 Kasım 2012 Cuma günü düzenlenecek törenle dereceye giren öğrencilere ödülleri teslim edilecek. Yarışmaya Anadolu Üniversitesi’nin yanı sıra Odun Pazarı Belediyesi, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve Yapı Endüstri Merkezi de destek veriyor…

Etiketler

Bir yanıt yazın