Alsancak Sokaklarında Topuklara Özgürlük

Gazi Kadınlar, Muzaffer İzgü, Cumbalı ve Dr.Nusret Hasan Fişek Sokaklarında Konak Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalarda sona gelindi.

Konak Belediyesi tarafından yeniden projelendirilen Alsancak sokaklarında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda son aşamaya gelindi. Alsancak’ın en işlek sokaklarından olan Gazi Kadınlar, Muzaffer İzgü, Cumbalı ve Dr.Nusret Hasan Fişek Sokaklarında süren düzenlemeler, esnaf ve vatandaştan da tam not aldı.

SOKAKLARA 3 MİLYON LİRA ÜZERİNDE YATIRIM

Konak’ın sokaklarını baştan aşağı yenileyerek Avrupa standartlarının üstüne taşıyan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman ‘önce insan’ dedik. Kent halkının sesini dinledik. Konak’ın merkezinden en uç noktasına kadar 40-50 yıldır girilmemiş sokakları yeniledik. Alsancak sokaklarına 3 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdik. Şimdi dört sokağımızı daha altyapısıyla, görünümüyle, işleviyle Avrupa’daki benzerlerinin de üstünde bir noktaya taşıyoruz” diye konuştu.

Alsancak esnafına ve vatandaşa çalışmalar boyunca gösterdikleri sabır için de teşekkür eden Başkan Tartan, sokakların en kısa zamanda tamamlanacağının müjdesini verdi.

ALSANCAK SOKAKLARINDA TOPUKLARA ÖZGÜRLÜK

Kanalizasyon, doğalgaz ve elektrik gibi altyapı işlemleri tamamlanan Gazi Kadınlar, Muzaffer İzgü, Cumbalı ve Dr. Nusret Hasan Fişek Sokakları Bergama taşıyla döşeniyor. Sokak boyunca farklı renklerde ışık verecek ledli aydınlatma geç saatlere kadar eğlencenin devam ettiği ve turistlerin de gözbebeği olan sokaklarda farklı bir hava yaratacak. Sokakların üzerinde boydan boya uzanan oluklar ise yağmurlu havaları ve kış aylarını sorunsuz geçirtecek. Esnaf, masa ve sandalyelerini düz zemine yerleştirmenin rahatlığını yaşarken en çok sevinenler ise yıllardır girintili çıkıntılı zeminde topuklu ayakkabılarla yürümekte zorlanan bayanlar olacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın