AkzoNobel Marshall Küresel Bir Marka Olma Yolunda Yenilendi

Marshall, kuruluşundan bu yana geçen 58 yıllık bilgi birikimi ve kültürel uzmanlığına, dünyanın en büyük küresel boya ve kaplama şirketi AkzoNobel'in küresel gücünü de ekleyerek, yenilendi.

Hayata renk katma misyonu ve yenilenmeye odaklı vizyonu ile AkzoNobel Marshall, Türkiye’nin ve dünyanın efsane küresel markalarından biri olma yolunda ilerliyor.

“Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, geçtiğimiz yıldan bu yana çalışmaları küresel olarak sürdürülen AkzoNobel Yenilenme Hareketi’nin Türkiye’deki en önemli temsilcisi oldu. Türkiye’nin bir numaralı ve sektörünün en beğenilen boya markası AkzoNobel Marshall, yenilenme kapsamında kurumsal kimliği, mağaza yapılanması, bayi ve satış noktası sistemleri ile ürün ve hizmet yelpazesini de yeniledi. Marshall’ın yenilenme süreci ve 2012 hedefleri, AkzoNobel Marshall Genel Müdürü Dick Velings’in ev sahipliğinde ve AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Alp Akgünlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen bir basın toplantısında aktarıldı. Toplantıda, Gazeteci, TV Programcısı, Belgesel Yapımcısı ve Sunucu Cüneyt Özdemir’in farklı üslubu ve katkıları ile son derece etkileyici belge-hikaye olarak hazırlanan Marshall’ın 58 yıllık tarihini anlatan film de sunuldu.

“Arkamızda büyük bir miras, önümüzde heyecan verici bir gelecek var”
Toplantıda yaptığı açılış konuşmasına yenilenmenin değişim, heyecan, fark yaratmak ve geleceği şekillendirmek olduğunu vurgulayan AkzoNobel Marshall Genel Müdürü Dick Velings, “Büyük değişikliklerin ve büyümenin olduğu 2011’i çok başarılı geçirdik. Rengin gücüne inanıyor ve hem küresel hem de yerel olarak yürüttüğümüz Renklendir Hayatı programımızla kendimizi, Türkiye’de ve dünyadaki insanların hayatında pozitif bir fark yaratmaya adamış bulunuyoruz. Türkiye’de ve dünyada yüz binlerce insana ilham veriyor, onların hayatını değiştiriyoruz. Arkamızda 58 yıllık büyük bir miras, önümüzde heyecan verici bir gelecek var. Köklü geçmişimize, dünyanın bir numaralı boya markası AkzoNobel’in küresel perspektifini de ekleyerek, yenileniyoruz” dedi.

AkzoNobel dünyasında Türkiye çok önemli
Dünyanın en büyük boya ve kaplama şirketi AkzoNobel’in küresel olarak başlattığı yenilenme hareketine Marshall’ı da dahil ederek, Türkiye pazarına verdiği önemi açıkça gösterdiğini vurgulayan AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Alp Akgünlü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yenilenme hareketi, tam anlamıyla küresel bir girişim. AkzoNobel, dekoratif boyalar grubunun 14 marka ve 54 pazarı kapsayan markalarını dünyanın her yerinde aynı görsellik ve duyguyu yakalamak için yeniliyor. Marshall da bu markalar arasında öncülerin başında geliyor. Nisan 2011’de Vietnam ve Kanada’da başlayan bu hareket, 2013 yılına kadar 54 pazarı kapsayacak şekilde tamamlanacak. Hayata renk katma misyonu ve yenilenmeye odaklı vizyonumuz ile AkzoNobel Marshall olarak biz de, bu yenilenme hareketi kapsamında Türkiye’nin ve dünyanın efsane küresel markalarından biri olma yolunda ilerliyoruz. Logomuzu yenilerken, tüketicilerimizin de hayatlarını kolaylıkla yenilemeleri için birçok çözüm ve hizmetlerle geliyoruz. Küresel bilgi ve teknolojilerle geliştirilmiş yepyeni ve benzersiz ürünler, modernize edilmiş ve yaşayan mekanlar haline getirilen satış noktalarımız, en hızlı şekilde ve yıllarca canlılığını koruyan renklere ulaşılabilmesi için renk makinelerinin yaygınlaştırılması, iPhone ve online hizmetlerle renk danışmanlıklarının alınması ve renk kullanımlarını cesaretlendirmek için trend renk koleksiyonlarının ve dekorasyon fikirlerinin sunulması gibi birçok uygulama ve renklerimiz ile tüketicilerimizin hayatını renklendirmek istiyoruz.”

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın