Akasya Acıbadem MAPIC’te

Saf GYO A.Ş.’nin İstanbul Anadolu yakasındaki projesi Akasya Acıbadem “Yeni Nesil Yaşam Kompleksi”, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC’te yabancı yatırımcılar ile buluşacak.

Saf GYO A.Ş.’nin İstanbul Anadolu yakasındaki projesi Akasya Acıbadem “Yeni Nesil Yaşam Kompleksi”, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC’te yabancı yatırımcılar ile buluşacak. Bu yıl 13-15 Kasım tarihinde Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MAPIC’te dünya perakende sektörünün önde gelen isimleri yer alacak.

Merakla beklenen 80 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi’nde dünyanın ve Türkiye’nin lider markaları, restoranları, konser alanları, 15 adet sinema salonu (1 adet IMAX, 2 VIP olmak üzere), spor merkezi, çocuklar için eğlenirken öğrenme imkanı sunan “çocuklar ülkesi” kurarak dünyanın en büyük çocuk “eğitim ve eğlence” markası olmayı başarmış Kidzania da yer alacak. İçerisinde yaklaşık 300 seçkin markanın yer alacağı kompleks, doğa ile iç içe yapısı ve sürdürebilirlik bilinci ile fark yaratacak. Akasya Yeni Nesil Yaşam Kompleksi ve Akasya Acıbadem Konut Projesi, enerji verimliliği atmosfer ve doğru kaynakların kullanımı, yerel sorunlara yaptığı çözümler, iç hava kalitesi ile sağlığa verdiği önem ve binanın çevreye olan uzun vadeli etkisini azaltma sistemleri sayesinde Türkiye’de bu kadar büyük bir proje ile BREEAM sertifikası almaya hak kazanan tek proje oldu.

Zeynep Akdilli Oral: “Bilgi ve deneyimlerimizi uluslararası pazarda sergilemek istiyoruz”

Saf GYO A.Ş. Genel Müdürü Sayın Zeynep Akdilli Oral, konu ile ilgili olarak; “Geçen yıl MAPIC’e katılıp Akasya projemizi katılımcılara tanıtmıştık. Akasya yalnızca bir konut projesi olmaktan çok öte, dünya gayrimenkul sektörüne ilham verecek niteliklere sahip, aynı zamanda Türkiye’de sunulan modern yaşam imkanlarının simgelerinden biri.

Türkiye’nin en güçlü gayrimenkul şirketlerinden biri olan SAF GYO A.Ş mensubu olarak, hem bilgi ve deneyimlerimizi uluslararası pazarda sergilemek, hem de Türkiye’deki kaçırılmayacak yatırım imkanlarını tanıtmak hedefiyle bu yıl da yine MAPIC’teyiz.” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın