Ailenin Tüm Bireylerine Hitap Eden Bir Oyun Alanı

Herkes için bir oyun alanı oluşturmaya çalışan Supermachine Studio hem çocukların hem de yetişkinlerin vakit geçirebileceği beton bir labirent tasarladı.

Tayland’ın en büyük inşaat malzemesi üreticisi Siam Cement Group’un kuruluşunun 100. yılı için merdivenlerden oluşan labirent formunda bir yapı tasarlandı. Supermachine Studio ve iki Taylandlı mimar ortaklığında geliştirilen proje sahilde bulunan bir parkta kamusal kullanım için tasarlandı.

Çocuklar için oluşturulan oyun alanlarının yetişkinleri içerememesini sorunsallaştıran bu proje ebeveyn ve çocuklar için birlikte vakit geçirebilecekleri ve aralarındaki ilişkileri sağlamlaştıracak bir buluşma mekanı yaratmayı hedefliyor.

Herkes için bir oyun alanı oluşturmaya çalışan ekip, hem çocukların hem de yetişkinlerin vakit geçirebileceği beton bir labirent tasarladı.

Yapı, parktaki aktiviteleri ve deniz manzarasını izlemek için güzel bir gözlem mekanı sunarken aynı zamanda oluşturduğu boşluklarda bitkilerin yetişmesi için de bir alan yaratmış oluyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın