Ağaçlarınızı Süsleyecek Tasarımlar

Tasarımcılar, geleneksel yılbaşı süslerine farklı alternatifler üretti.

Londralı tasarımcı Sebastian Bergne çocukların oynadıkları zıplayan lastik toplar için yeni bir kullanım geliştirerek onları festival süslerine dönüştürdü. Düz ve mermer renklerdeki her küre, üst kısmına yerleştirilen pirinç dairelerdeki ip yardımıyla asılabiliyor.

İtalyan ürün ve mobilya tasarım stüdyosu Pastina, yılbaşı süslerini farklı bir malzemeyle buluşturdu. Yılbaşı süslerinde malzeme olarak betonu tercih eden Pastina, böylesine ağır bir malzemeyi oldukça zarif bir şekilde kullanarak fark yaratmış.

Slovenyalı tasarımcı Klemen Smrtnik geleneksel noel kürelerine alaycı bir alternatif üretmiş; kullanıcıların kendi “origami” tasarımlarını oluşturmasına yardımcı olan bir aparat. Her aparat, içinde gerekli tüm malzemeleri bulunduran çubuk şeker formundaki çizgili tüplerde tutuluyor.

Los Angeles tabanlı tasarım ofisi 100xtbtr’in kurucularından Brendan Sowersby katı yüzey malzemesiyle mantar bir taban üzerine yerleştirilmiş bembeyaz bir ağaç tasarlamış.

Tasarım stüdyosu Bower, katı yüzey malzemesiyle beyaz renkli kemer şeklinde bir şerit tasarlamış ve şeridin iki ucundaki oyuklara pirinçten kavisli çubuk aparatı eklemiş.

New York tabanlı tasarım ofisi Plant-in City’nin tasarımı ceviz çerçeveli boş kutu içinde asılı duran bir bitkiden oluşuyor. Parça ofisin ürettiği heykelsi teraryumların küçük ölçekli bir versiyonu.

Aydınlatma armatürleri üreten New York merkezli tasarım ofisi Allied Maker, ahşap, çimen ve el üfleme camdan kendi ürünleri olan kolyenin küçük ölçekli bir versiyonuyla noel süsü tasarlamış.

San Francisco tabanlı stüdyo Chairtastic kendi ürettikleri bir sandalyeden ilham alarak geometrik formda bakırla kaplı çelikten minimalist bir noel süsü tasarlamış.

New Yorklu tasarımcılar Chen Chen ve Kai Williams beton ve çelik kullanarak akmataş formunda renkli bir noel süsü tasarlamış. Bu renkli tasarımın metal kancalı bir aparatı da bulunuyor.

Brooklynli tasarım kolektifi Fort Makers ise üzerinde renkli benekleri olan keten bezinden muz formunda, pembe ip aparatı olan bir noel süsü tasarlamış.

Etiketler

Bir yanıt yazın