iD Click Ultimate ile Renovasyon Daha Hızlı, Estetik ve Güçlü

Oteller, restoran ve mağazalar, tekrarlanan adımların ve hareketlerin sürekli olarak zemini teste tabi tuttuğu çok yoğun mekanlardır. Yenileme gerektiğinde, bu alanlar renovasyon süreci boyunca müşterileri ağırlamaya devam ettiği için mümkün olduğunca kısa sürede renovasyon sürecinin tamamlanması gerekir. Tarkett’in yeni Rijit Kompozit Çekirdekli Lüks Vinil Karosu koleksiyonu iD Click Ultimate, her zaman aktif olan bu alanlar için mükemmel bir zemin çözümü.

Koleksiyonun yeni klik sistemi ve çok sağlam yapısı, herhangi bir alt zemin* üzerine uygulamasının kolay ve hızlı olması, onu özellikle renovasyon çalışmaları için uygun hale getiriyor, böylece iş kesintilerinin etkisini minimuma indiriyor. Ayrıca, iD Click Ultimate, darbe ve gürültüye karşı dayanıklı şekilde tasarlandı. Tüm bu özellikler iD Click Ultimate’yi mağazalar, oteller ve restoranlar gibi mekanlar için ideal zemin çözümü haline getiriyor.

*doğrudan seramik karolar ve mevcut alt zeminlerin üzerine uygulanır.

Yoğun Trafiğe Dayanıklı

Geniş ve yoğun trafikli alanlar için ideal olan iD Click Ultimate’nin RCC (Rijid Composite Core) teknolojisi, sektördeki en yüksek yoğunluğa (2000 kg/m3) sahip olup batmaya, aşınmaya ve 800 kg’ye* kadar yuvarlanan ağır yüklere karşı dayanıklılık sağlar. Son derece dayanıklı Ultimate PUR yüzey koruma işlemi, temizlik ve bakımı kolaylaştırır.

*800 kg, 0.70 mm’lik aşınma tabakasına sahip seçenekleri ifade eder.
0.55’lik aşınma tabakasına sahip seçenekler 500 kg yuvarlanan ağır yüklere dayanabilir.

Renovasyon İçin İdeal

iD Click Ultimate kolay döşenebilir vinil zemin karoları, iş durma süresini azaltır. Yeni I4F® Click4U Click teknolojisi, alt zemin hazırlığına, yapıştırma ve kurutmaya gerek duymadan uygulama sağlar. Ayrıca, bu koleksiyonu trafik yoğunluğu yüksek alanlarda bile tüm renovasyon ve uygulama projeleriniz için en iyi seçim haline getirerek, iD Click Ultimate doğrudan seramik karoların ve mevcut alt zeminlerin üzerine uygulanabilir.

Ses Geçirmez

iD Click Ultimate, SoundBlock Teknolojisine sahiptir. Özel akustik tabanı, 19 dB’ye kadar ses emilimi sağlıyor ve diğer sert zemin çözümleriyle karşılaştırıldığında oda içinde yürüme sesini azaltıyor.

Su Geçirmez

iD Click Ultimate %100 su geçirmez bir zemin kaplamasıdır ve bu nedenle, örneğin banyolar, mutfaklar, otel lobileri veya mağaza girişleri gibi düzenli aralıklarla suyun döküldüğü herhangi bir alan için de uygundur.

Daha fazla bilgi için tıklayın


W: www.tarkett.com.tr
A: Leylak Sk. Murat İş Merkezi B Blok Kat:6 Daire:23 34387 Mecidiyeköy – İstanbul
T: 0212 213 65 80

Sosyal medya hesapları;
Instagram
Facebook

Etiketler