Adell Armatür’e Sosyal Sorumluluk Katkı Ödülü…

KOBİ'lerin sürdürülebilirliğinin sağlanması, kurumsal ve yönetimsel sorunların çözülebilmesi için İstanbul WowHotel'de1 Şubat 2012 tarihinde düzenlenen Kurumsal Yapılanma Konferans'ında kurumsal çalışmalarıyla ön plana çıkan KOBİ'ler ödüllendirildi.

Adell Armatür ve Vana Fabrikaları AŞ, su ve su kültürünün sevdirilmesi ile tasarruflu su kullanım bilincinin geliştirilmesine vermiş olduğu katkılardan dolayı, “Sosyal Sorumluluk Katkı Ödülü”ne layık görüldü.

Şirketlerde Kurumsallaşma Çalışmaları yaparak ülkemize Uzun Ömürlü Şirket Sayısını artırmayı, dünya çapında marka şirket oluşturma temel vizyonu haline getiren Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık tarafından organize edilen “Yeni Türk Ticaret Kanunu Işığında Kurumsal Yapılanma Stratejisi Konferansı’nda 6 kategoride ödül verildi. Vizyoner Liderliğe Katkı Ödülü, Sosyal Sorumluluk Katkı Ödülü, Kurumsallaşma Çalışmalarına Katkı Ödülü, Yenilikçi Ar-Ge Ve Çevreye Katkı Ödülü, Sivil Toplum Liderliğe Katkı Ödülü ve Çevik Şirket Katkı Ödülü başlıkları altında başarılı KOBİ’ler örnek gösterildi. Konferans’da konuşmacılardan TİM eski Başkanı Oğuz Satıcı “Kurumsal Yapılanma”,Türkiye Yönetim Danışmanlar Derneği Başkanı Haşmet Fevzi Çakmak “Kurumsal Performans ve Denetim Mekanizmaları”, Sorumlu Ortak Baş denetçi-Kurumsal Derecelendirme Uzmanı-Ali Türker Pirtini “Yeni Türk Ticaret Kanunundaki Yenilikler” konularını katılımcılara anlattı. Adell Armatür Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Topçu Türkiye’nin sanıldığı kadar su zengini bir ülke olmadığına dikkat çekerek herkesi suyla iletişime geçmeye ve tasarrufa çağırarak şöyle konuştu: “Aslında hepimiz dünyanın en değerli varlıkları olarak Su’dan birer parçalarız. Dolayısıyla suyun biyolojik hayatımız için olduğu gibi ruh dünyamız, gönül âlemimiz içinde vazgeçilmez. Adell Armatür olarak bir taraftan ürettiğimiz banyo ve mutfak armatürleri ile toplumu sağlıklı suyla buluştururken, diğer taraftan da onları suyla, sevgiyle buluşturacak sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz. Adell Armatür, kategorisine üç büyük markadan biri olup 30 ülkeye ihracat yapmaktayız. Üretim sürecinde, ürünlerimizde ve satış sonrasında çalışmalarımızda sürdürülebilir olmayı önemsiyoruz. Ancak işimiz bununla da sınırlı kalmıyor çünkü su sevgi istiyor. Kıymet bilinmek istiyor. Suyun molekülleri sevenle sevmeyeni ayırd edebiliyorsa bizim de bu iletişime köprü olmamız gerekiyor. Adell Armatür Ab-ı Hayat Koleksiyonu’yla geçmişten günümüze gelen su kültürümüzü tanıtmayı ve gelecek nesillere su sevgisini, su kullanım bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Bu tür ödüller bizi motive ediyor. Sesimize ses verildiğini, sesimizin yankı bulduğunu böylece anlıyoruz.Ödülü bize layık görenlere ve hepinize tüm ekibim adına teşekkürler ediyoruz.”

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın