Açık Kapı Mimarlık Festivali ile “Her Adımda” Farklı Bir İstanbul’a Yolculuk

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen Açık Kapı Mimarlık Festivali bu yıl Unigen desteğiyle yoluna devam ediyor.

İstanbul’un yapılı mirasının kentlilerin dikkatine sunmayı amaçlayan ve normalde halka açık olmayan binaları etkinlik süresince gezilebilir kılan Açık Kapı Mimarlık Festivali bu yıl 15-22 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenecek.

Açık Kapı Mimarlık Festivali ile kentin kültürel ve mimari dokusunu daha yakından hissedilmesi için önemli bir fırsat sunuluyor. İstanbul’da olağan koşullarda ziyaret edilmesi mümkün olmayan ya da ziyaret için özel izin alınması gereken, tarihi ve mimari öneme sahip bina ve mekanlar halkın erişimine açılıyor.

Açık Kapı Mimarlık Festivali’nde gezilecek binalar için çalışmalar devam ediyor. Bina listesi önümüzdeki ay içerisinde açıklanacak. Gezilecek yapılar dışında kentin içerisinde oluşturulmuş gezi rotaları da bulunuyor.

Kapıları açılsın dediğiniz yapı önerisinde bulunmak ve ev sahipliği yapmak isteyenler 7 Ekim Cuma gününe kadar pazarlama@arkitera.com adresine email gönderebilirler.

Etiketler

Bir yanıt yazın