34-TEN Eski Bir Depoyu Fotoğraf Stüdyosuna Dönüştürdü

34-TEN, eski bir depoyu fotoğraf stüdyosuna dönüştürdü. Yenilenmiş binada personel ofisleri, bir müşteri salonu, geniş bir depolama alanı ve reklamcılıkta kullanılan hem hareketli hem de hareketsiz fotoğraf malzemelerini barındırabilecek geniş bir açık alan yer alıyor.

34-TEN’in birincil çözümü, -bir müşteri hizmetleri ve bir fotoğraf- olmak üzere alanı iki ayrı bölgeye bölmek olmuş. Tasarımcılar, iki alanı, müşterilerin fotoğraf çekimlerini yukarıdan gözlemlemelerine olanak tanıyan ve aynı zamanda altındaki sahne eşyaları için depolama sağlayan 37 metrekarelik bir asma kat ile ayırmış.

Fotoğraf mekanının kuzey duvarındaki mevcut yığma duvar kaldırılarak gün boyunca dağınık ve eşit aydınlatma sağlayan bir polikarbonat ışıklık yerleştirilmiş.

Mevcut pencere ve garaj kapısı açıklıklarının yeniden kullanılması gibi basit kararlar, bina sahibine, binanın 80 yıllık tarihinde güncellenmemiş olan ısıtma ve soğutma sistemleri gibi yeni altyapılara yatırım yapma fırsatı vermiş.

Dönüştürülmüş depo binası, günümüzde müşterinin profesyonel ihtiyaçlarını karşılayan ve mahallenin yeniden canlanmasına katkıda bulunan hareketli bir yaratıcı işletme.

Etiketler

Bir cevap yazın