21.Yüzyılın üslubu: İşlevsellik, Yenilik, Estetik

Ofis mobilyası konusunda 42 yıllık deneyime sahip olan Tuna Ofis ve Yapı-Endüstri Merkezi, "21. Yüzyılda mimari ve tasarım" konularına ışık tuttu.

Alanında dünyanın en önemli otoritelerinden olan Daniel Kundig, 120 yıllık bir tasarım geleneğinden gelen Mathias Seiler ve ofis mobilyaları tasarımında 43 yıllık kurumsal deneyimi temsil eden Ozan Sinan Tığlıoğlu, çağımızın üslubu olan işlevsellik, yenilik ve estetik konusundaki görüşlerini ünlü mimarlarla paylaştı.

18 Aralık 2012 tarihinde The Seed’de gerçekleşen bu özel buluşmada, İsviçre Mimarlar ve Mühendisler Odası Eski Başkanı Daniel Kundig “Mimaride işlevsellik ve kalitenin tutkuya, tutkunun tasarıma yansıması” ile ilgili görüşlerini sunarken, Girsberger Tasarım ve Pazarlama Bölüm Başkanı Mathias Seiler Girsberger’in birbirinden özel modelleri arasında yer alan Diagon ve Jack modellerinin tasarım aşamaları ve felsefesinden bahsetti. Tuna Ofis Tasarım Bölüm Başkan’ı Ozan Sinan Tığlıoğlu ise, Tuna Ofis’in çağdaş ofis dinamiklerine uygun tasarlanan ürünü “e-motion”nın tasarım felsefesini aktardı.

Etiketler

Bir yanıt yazın