21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de Buluşuyor

Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir bu yıl 5 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı "Fuar İzmir – Gaziemir"de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

YEM Fuarcılık tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 5 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı Fuar İzmir – Gaziemir’de bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getiriyor.

ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’in verimli bir ticari platform olarak, Ege ve Akdeniz bölgesinin inşaat yatırımlarına katkıda bulunacağını söyledi. Başer, sözlerine şöyle devam etti: “Sırasıyla önce İstanbul sonra da Ankara’da düzenlediğimiz fuarlarımızın ardından Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki yapı profesyonellerini Kasım ayında İzmir’de düzenleyeceğimiz Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de bir araya getiriyoruz. YEM Fuarcılık olarak, yapı sektörü odağındaki 38 yıllık uzmanlık ve tecrübeyle, verdiğimiz hizmetlere her yıl yenilerini ekleyerek geliştirdiğimiz fuarımız, yaratacağı yeni iş ve işbirliği fırsatları ile bu yıl da bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır. Tüm sektör profesyonellerini bu önemli buluşmada yerlerini almaya ve sektörün yeniliklerini görmeye davet ediyoruz.”

Detaylı bilgi için; www.yapifuari.com.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın