2014 Yılının “En İyi Web Sitesi Özel Ödülü” Kale’nin Oldu

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen "Altın Örümcek Web Ödülleri"nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği "Kale360.com" ve "Kale.com.tr" web sitesi ile üç ödül birden kazandı.

Bilişim, medya ve iş dünyasından isimlerin yer aldığı jüri üyeleri tarafından seçilerek dereceye giren firmalara verilen “Altın Örümcek Web Ödülleri”, 14 Ekim Çarşamba akşamı TİM Maslak Show Center’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

“Altın Örümcek”te finale kalan Kale360.com, “En İyi Web Sitesi” seçilerek büyük ödüle layık görülürken, “Perakendecilik/Mağazacılık” kategorisinde de birincilik ödülünün sahibi oldu. Ayrıca Kale Yapı Ürünleri Grubu’nun seçkin ürünlerinin yaratıcı tasarımlarla sunulduğu web sitesi “Kale.com.tr” de, “Perakendecilik/Mağazacılık” kategorisinde ikincilik ödülünü aldı.

Kullanıcı deneyimlerini en yüksek seviyeye taşıyoruz

Tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerini en yüksek seviyeye taşımayı hedeflediklerini vurgulayan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Derya Ercan, “Yenilikçi ürünlerimiz ve modern uygulamalarımızla attığımız önemli adımların, ulusal ve uluslararası platformlarda ödüllendirilmesinden dolayı gururluyuz. Sektör bazında dünyada bir ilke imza attığımız, mobil, tablet ve tüm web erişim cihazlarında rahatlıkla kullanılabilen Kale360.com; 2014 yılında da dünyanın en saygın iş ödüllerinden “Stevie Awards”ta, “Gümüş Stevie” ödülüne layık görülmüştü” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın