2011’in Önemli Mimarlık Olayları Artık Bir Tık Uzağınızda

Arkitera'nın 2007 senesinden beri çıkardığı, Türkiye'nin tek mimarlık almanağına artık herkes daha kolay ulaşabilecek.

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından 2007 yılından beri kitap şeklinde basılarak sektördeki profesyonellere hediye olarak gönderilen Arkitera Mimarlık Almanağı, 2011 sayısından itibaren www.mimarlikalmanagi.com adresinden yayınlanmaya başlıyor. Grafik tasarımını Fırat Seymen’in, programlamasını Serkan Yaramaz’ın yaptığı almanağın içeriği Arkitera editörlerinin hazırladığı ve güncel basından derlediği haberlerden oluşuyor.

Arkitera.com’un bir yıllık içeriğinden derlenen Arkitera Mimarlık Almanağı 2011 ile mimarlık, inşaat, gayrimenkul, şehircilik ve tasarım sektörlerine ilişkin önemli haberlere, farklı gündemlere ilişkin konuların gelişim süreçlerine, yeni başlayan, tamamlanan projelere ve sonuçlanan yarışmalara ait bilgilerin tümüne ulaşmak mümkün. Van Depremi, Kanal İstanbul projesi, Emek Sineması, Demirören AVM, Taksim Meydanı’nın yayalaştırılması, Tarihi Yarımada silüeti tartışmaları vb. gibi geride bıraktığımız senenin en çok konuşulan başlıkları da Arkitera Mimarlık Almanağı 2011’den takip edilebilecek.

Aylık periyodlar halinde sunulan haberlere, arama ya da etiketler üzerinden de kolayca ulaşılabilecek.

Bu haliyle almanak, her sene olduğu gibi mimarların, tasarımcıların, öğrencilerin, sektördeki profesyonellerin ve akademisyenlerin önemli bir başvuru kaynağı olmaya aday.

Etiketler

1 Yorum

Bir yanıt yazın