17. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir Kapılarını Açtı

17. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Muzaffer Tunçağ, İzmir Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu, Yapı-Endüstri Merkezi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Barış Onay'ın katılımlarıyla kapılarını açtı.

Sektör profesyonellerinin yoğun ilgisiyle açılan ve 16 Ekim Pazar gününe kadar sürecek olan fuarda yapı malzemesi sektörünün en yeni malzemeleri, teknoloji ve hizmetleri sergileniyor.

Material ConneXion İstanbul ofisi tarafından düzenlenen sergi tasarım ve inovasyon alanındaki yenilikçi malzemelerle sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 34 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild, ulusal ve uluslararası alanda yapı malzemesi sektörüne büyük katkılar sağlıyor. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul ve Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara’nın ardından yılın üçüncü buluşması Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, yarattığı iş platformuyla sektörün gelişimini ivmelendiriyor.

Yapı Fuarları- Turkeybuild, bu yıl 17. kez Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ile 13 – 16 Ekim 2011 tarihlerinde sektörü bir araya getiriyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın