1. Öğrenci Bitirme Proje Yarışması Kolokyumu Gerçekleşti

2011 - 2012 Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması Kolokyumu Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nde yapıldı.

2011-2012 öğretim yılında Peyzaj Mimarlığı Bölümleri ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası arasında koordinasyon, işbirliği ve üniversitelerde faaliyet gösteren PMOGenç Öğrenci üye komisyonu arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla planlanan Öğrenci Bitirme Proje Yarışması’nın ilkinin kolokyumu 21 Eylül 2012 tarihinde Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleşti.

Açılış konuşmalarını Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarisi Bölüm Başkanı Dr. Gaye Çulcuoğlu ve Peyzaj Mimarları Odası 2. Başkanı Mustafa Artar’ın yaptığı kolokyuma farklı üniversitelerden çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

Öğrenci bitirme proje yarışmasının 2012-13 dönemi Ekim’de ilan edilecek ve mevcut projeler gezici proje sergisi olarak tüm üniversitelerin Peyzaj Mimarlığı bölümlerine ulaştırılacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın