Türkiye’nin Ürün Dergisi RAF’ın Ocak Sayısı Çıktı!

2005'ten bu yana yayınlanan RAF Ürün Dergisi'nin 48. sayısı olan Ocak sayısı, yeni ürün tanıtımları ve proje sayfasıyla dikkat çekiyor.

RAF Ürün Dergisi’nde bu ay son zamanlarda dikkat çeken ve çok konuşulan Zorlu Center tanıtılıyor. Bu sayıda, Zorlu Center’da yer almış ürün ve firmaların dışında yeni ürün tanıtımları da dikkat çekiyor. Toplamda 74 farklı firmanın yer aldığı ve 88 ürünün tanıtıldığı Ocak sayısının sayfalarındaki güncel iletişim bilgileri aracılığıyla firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün.

H-UV Baskı Tekniği’ni Türkiye’de Kullanan İlk Dergi RAF Ürün Dergisi

RAF Ürün Dergisi 2014’ü, okuyucularına daha kaliteli görseller sunmak amacıyla geçtiğimiz Kasım Sayısı’nda kullanmaya başladığı yeni baskı tekniği H-UV ile karşılıyor. H-UV tekniği, yüksek imaj kalitesi ve özel kağıt, karton, plastik gibi özel malzemeler ile özel baskı imkanı sağlıyor. Yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca çevre dostu bir teknoloji olmasıyla da dikkat çekiyor: toz kirliliği yapmıyor, ozon salmıyor, ısı emisyonu yok.

RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması’nın Kazanan Tasarımı Kapakta Yerini Aldı

307 başvurunun olduğu RAF Ürün Dergisi Kapak Tasarım Yarışması’nın bu seneki birincisi Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nin Restorasyon Bölümü’nde yüksek lisansına devam eden İran asıllı Maryam Jodeirie Rajaie oldu. Tasarımcı ”SERTince” ismini verdiği tasarımını şu şekilde anlatıyor: ”Sert malzeme dünyasına feminen (bu sektörde çalışanların büyük bir oranı kadınlar olmak üzere) bir etki katmak amacı ile tasarımımda minimal sade bir dil kullandım.”

Emre Arolat Architects’in Lider Tasarımcı Olduğu ”Zorlu Center” Proje Bölümü’nde Tanıtıldı

Son zamanlarda mimarlar tarafından çok konuşulan Zorlu Center, bu ayki sayıda 16 sayfalık proje bölümünde incelendi. Projenin Lider Tasarımcı ofisi Emre Arolat Architects’in anlatımıyla: “Modern dünyanın büyük ölçekli yatırımlarına hakim olan ve gücünü iddialı formlar oluşturma hedefinden alan güncel mimarlık yönelimleri yerine, Zorlu Center yapısının mimari tasarımı, geçirgenlik, işlevler ve mekanlar arasında akışkanlık ve kamusal fayda üzerine kurulu bir çerçevede geliştirildi.”

RAF Ürün Dergisi’nde Gelecek Proje Dosyası

Azerbeycan’ın başkenti Bakü’de 2007’deki yarışmanın ardından Zaha Hadid Mimarlık tarafından tasarlanan Haydar Aliyev Kültür Merkezi, ülkenin kültür programları için öncelikli binası olarak hayata geçirildi. 2014’ün Mart Sayısı’nda detaylı olarak incelenecek olan projede yapı aktörleri olarak Türkiye firmaları dikkat çekiyor.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, RAF 48 Ocak Sayısı’ndaki yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın