SKM Projects+ European Property Awards’ta

SKM Projects+ "Avea Customer Experience Center" projesiyle, "European Property Awards 2012" yarışmasında, "Retail Interior" dalında ödül almaya hak kazandı.

SKM Projects+; Proje danışmanlığı+, Konsept tasarımı+, Uygulaması+ ve teslim sonrası Teknik destek+ hizmetleri vererek birçok “ARTI” hizmetini kullandığı, “Avea Customer Experience Center” (Avea Müşteri Deneyim Merkezi) projesiyle, “European Property Awards 2012”, “Retail Interior” dalında ödül almaya hak kazandı.

Dünyanın en önemli gayrimenkul yarışması, “International Property Awards”ın (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı “European Property Awards”ta (Avrupa Gayrimenkul Ödüleri) kazananlar logosu prestij ve mükemmeliyetle eş anlamlı. Global sektörde gayrimenkul endüstrisini bu prestij ve mükemmeliyetle tanıştırmak ve bu alanda uluslararası bir standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla düzenlenen “European Property Awards”da bölgelerinde birinci olan her kategoriden projeler yıl sonunda, Asya Pasifik, Afrika, Amerika ve Arap ülkelerinin birincileriyle “Dünyanın En İyisi” olmak için yarışacak.

“International Property Awards” başkanı Stuart Shield’ın yaptığı açıklamaya göre “European Property Awards”da bu yıl 29 Avrupa ülkesinden yüksek standartlı pek çok proje yarıştı ve ödül kazanan firmaların alanlarında profesyonelliği ve yeterliliği olağanüstü düzeylerde. Ödül töreni 24 Eylül’de Londra’da düzenlenecek gala gecesinde gerçekleşecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın