Lamp 83 Evim

Şık ve Seçkin Evlerin Koleksiyonu "Lamp 83 Evim"

Lamp 83 yeni koleksiyonu “Lamp 83 Evim” ile konutlarda, otellerde ve dekoratif aydınlatmaya ihtiyaç duyulan her mekanda şıklığı ve kaliteyi birlikte arayanlara göz alıcı alternatifler sunuyor. Klasik ya da modern tarzda dekoratif aydınlatma alternatiflerinin bir arada bulunduğu koleksiyonda cam, kristal, metal, krom gibi malzemeler, el işçiliği ve tasarım ile buluşuyor. Yedi ayrı ana modele dahil sıra dışı ve özgün sarkıt, abajur ya da lambader ile mekanlarını çarpıcı kılmak isteyenlerin koleksiyonu olan “Lamp 83 Evim” usta ve yaratıcı ellerde şekillendirilen metal, cam ile kristalin benzersizliğini, özgünlüğünü ışığın göz alıcılığı ve pırıltısı ile birleştiriyor. Ranch, klasik tarzıyla göze çarpan, bakır ve pirinç malzemenin üfleme cam berraklığı ile buluştuğu bir ürün. Tasarımdaki detaylı özen ve kaliteli el işçiliği Ranch’ı dekorasyonlar için benzersiz ve nitelikli kılıyor.

Magie, ışık, çiçek ve örgünün yetenekli ustaların uzman ellerinde romantik bir anlatıma kavuştuğu, ışık ve örgünün çarpıcı bir tasarımla tasvir edildiği ürün. Bilinçli ufak kusurların benzersiz kıldığı her biri kendine has “masalsı ışık hikayeleri”. 

Tuscania, unutulmaz detayların ilk bakışta fark edildiği, bütünü tamamlarken kendi özellikleriyle de akılda kalan bir tasarım.

Cespugli, krom, metal ve camın benzersiz formu, pırıltının ve kendine has tasarımın etkileyici uyumu.

 

Veneziani, şık ve seçkin el yapımı camın değeri, geleneksel çizginin modernize yorumu.

Riflessi, metalize görünümlü yarı şeffaf camların ışık ile çarpıcı birlikteliği, kromlu metal gövde ve halojen lambalı modern bir tasarım.

Comtemporane, kristalin geleneksel değerinin usta ve yaratıcı ellerde hayat bulduğu; ışığın vurgusunun kristalin etkileyiciliğinde yeniden şekillendiği bir ürün.


Ürünler ile ilgili www.lamp83.com adresinden daha fazla bilgi alabilir ya da Kağıthane’deki showroomu ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın