Kuş Yuvası Mı, Otel Odası Mı?

Kenya'nın meşhur safari beldelerinden biri olan Laikipia'da inşa edilen ve devasa bir kuş yuvasını andıran "Bird Nest Hotel Room", kapılarını ziyaretçilere açtı. Segera ve NAY PALAD ortaklığında hayata geçirilen projenin mimarı ise Daniel Pouzet.

Fotoğraflar: Jimmy Nelson

Laikipia’yı ziyaret eden adrenalin tutkunu misafirler, Segera ve NAY PALAD tarafından gerçekleştirilen proje sayesinde, ağaçlar üzerinde yükselmekte olan dev bir kuş yuvasında özel bir gece geçirebilirler. Ziyaretçilerine eşsiz bir panoramik manzara sunan bu “kuş yuvası”nda kullanılan ahşap öğelerin tamamı, bölgenin yerlileri tarafından birbirine bağlanarak bir araya getirildi.

Segara genel müdürü Jens Kozany, bu projeyi hayata geçirirken NAY PALAD ekibi ile birlikte çalışıyor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Misafirlerimizi bu huzurlu cennette karşılayıp onlara, onların beklentilerini aşacak, tam anlamıyla otantik ve eşsiz bir uyku deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz. El değmemiş doğa ile çevrili iken vahşi hayatın ve kuşların büyülü sesine uyanabilmek hayat değiştirici bir tecrübe.

Safaride geçen bir günün ardından kuş yuvasına varan misafirler, fenerlerle aydınlatılmış yapının sunduğu eşsiz manzara ile karşılaşıyor. Bu ziyaret, gün batımı sonrası bir piknik ile devam ederken, ertesi gün misafirler, doğadaki yabani hayvanları teraslarından izleyebiliyor.

Laikipia’da bir nehrin kenarına inşa edilen yapıda iki kişi rahatlıkla konaklayabiliyor iken, çocuklu ailelerin veya adrenalin tutkunu ziyaretçilerin isteği doğrultusunda teras katı da uyumak için kullanılabiliyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın