Career Days for Design Industry

Vera Eğitim tarafından 11-12 Kasım 2016 tarihlerinde W İstanbul Studio'da "Career Days for Design Industry" (Tasarım Sektöründe Kariyer Günleri) düzenlenecek.

11 Kasım 2016 tarihinde W Hotel İstanbul Studio’da düzenlenecek Career Days for Design Industry programında öğrenciler tasarım eğitiminin gelecek kariyer planlarında nasıl faydalanabileceklerini deneyimleyecekler. Ayrıca programda Türkiye ve İtalya arasında gerçekleşen profesyonel tasarımcıların uluslararası projeleri yapım süreçlerindeki dikkat edilmesi gereken aşamalar ve tasarım markalarının uluslararası pazarlama stratejilerinde tasarım ve yaratıcılığın etkileri tartışılacak. Etkinlik, 18.00-21.00 saatlerinde düzenlenecek bir kokteyl ile sonlanacak.

Konferans programında uluslararası konukları Milano’da bulunan tasarım okulu Domus Academy’den Dante Donegani (Mimar ve Ürün Tasarımcısı), Line Christiansen (Etkileşim Tasarımcısı ve Domus Akademi Direktörü) Emmanuel Ruffo (Mimar – Tasarımcı), Tahsin Emre Eke (Ürün Tasarımcısı), Ali Çam (Konsept Araba Tasarımcısı) ve Deniz Galip (Mimar, İç Mimar) yer alıyor.

Domus Academy yaşayan ve geliştiren tasarım laboratuvardır. Kuluçka ve disiplinler arası maceralar için bir sıçrama tahtası aynı zamanda tasarımcılarınkariyerini başlatan bir yerdir.

Defne Koz, Ömer Ünal, Kardelen Erçelik, Aykut Erol ve Nevra Karaca gibi Türk tasarımcılar da Domus Academy Milano’da eğitim alan kişiler arasında yer almaktadır.

11- 12 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek konferans katılımı & portfolyo gösterimi rezervasyonu için info@700dcc.com ile iletişime geçebilirsiniz.

* Etkinlik Ücretsizdir.Kısıtlı yer nedeni ile kayıt zorunludur.

Etiketler

Bir yanıt yazın