Açık Kapı Mimarlık Festivali 2023 İçin Hazırlıklar Başladı

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen Açık Kapı Mimarlık Festivali bu yıl da Unigen desteğiyle yoluna devam ediyor. Festival, bu yıl 31 Ekim-7 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.

İstanbul’un yapılı mirasının kentlilerin dikkatine sunmayı amaçlayan ve normalde halka açık olmayan binaları etkinlik süresince gezilebilir kılan Açık Kapı Mimarlık Festivali bu yıl 31 Ekim-7 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.

Açık Kapı Mimarlık Festivali ile kentin kültürel ve mimari dokusunu daha yakından hissedilmesi için önemli bir fırsat sunuluyor. Festival kapsamında, İstanbul’da olağan koşullarda ziyaret edilmesi mümkün olmayan ya da ziyaret için özel izin alınması gereken, tarihi ve mimari öneme sahip yapılar halkın erişimine açılıyor.

Açık Kapı Mimarlık Festivali’nde gezilecek binalar için çalışmalar devam ediyor. Gezilecek yapı ve gezi rota listesi Ekim ayı içerisinde açıklanacak, paralel olarak kayıtlar açılacak.

Önerilerinizi Bekliyoruz

Kapıları açılsın dediğiniz yapı önerisinde bulunmak ve ev sahipliği yapmak isteyen kişi ve kurumlar, 4 Eylül Pazartesi gününe kadar acikkapi@arkitera.com email adresi üzerinden bizimle irtibata geçebilirler.

Etiketler

Bir yanıt yazın