Perspektif İstanbul

Today at Apple ve ATÖLYE’nin iş birliğiyle hazırlanan “Perspektif İstanbul”, deneyim odaklı etkinliklerle teknoloji ve yaratıcılığı bir araya getiren, yeni bir bakış açısı öneren ve kent kültürünü kutlayan etkinlikler sunuyor.

22 Ekim’de Apple Bağdat Caddesi’nin açılışıyla başlayan ve 5 Aralık’a kadar 6 haftaya yayılan program; yaratıcı akışkanlığı geliştirmeye, şehri onurlandırmaya ve iyi bir amaç için teknolojiyi benimsemeye kararlı topluluklar sayesinde yaratıcılığı keşfetmeye devam ediyor. Yaratıcı keşifler aracılığıyla şehre, hayata dokunduğumuz yerlere ve en önemlisi de birbirimize karşı yeni, taze ve farklı perspektiflerle bakabilmenin yolunu açmayı umuyor.

Perspektif İstanbul, fiziksel ya da çevrimiçi ortamda gerçekleşen ücretsiz etkinliklerinde katılımcıları müzik, görsel sanatlar, performans ve daha birçok alanda tutkularını keşfetmeye çağırıyor.

Kentin seslerini kaydedip müziğe dönüştürmekten yürüyüş ve performanslara, podcast yayını yapmaktan artırılmış gerçekliği deneyimlemeye ve her yaştan katılımcıyla çizim yapmaya kadar birbirinden farklı etkinliklerden haberdar olmak ve etkinliklere kayıt olmak için Perspektif İstanbul’ın internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın