İstanbul Araştırma Çalıştayları Yürütücü Adaylarına Açık Çağrı

İstanbul ile ilgili kent, mimarlık, mekan ve ürün araştırmalarına,  saha çalışmalarına dayanan 10 iş gününü kapsayacak çalıştayların yürütücüsü olarak görev almak isteyen mimarlar, iç mimarlar, tasarımcılar ve bu alanlardaki lisansüstü öğrencilerine açık çağrı yapılıyor.

Süresi 10 iş günü olan bu çalıştaylar Özyeğin Üniversitesi Mimarlık programlarında birinci sınıftan ikinci sınıfa geçen öğrencilerin araştırma stajı olarak kabul edilecek.

Çalıştaylar aşağıdaki dönemler içinde Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Bölümü koordinasyonunda online platformda yapılacak.

Çalıştaylar yürütücüleri tarafından ÖzÜ MTF Mimarlık Bölümü’nce düzenlenen bir toplantıda toplu olarak bildiri formatında sunulacak, daha sonra yayına dönüştürülecek.

Çalıştay Dönemi: 28 Haziran – 9 Temmuz 2021

Çalıştay yürütücülüğü adaylığı için konu ve yürütücü isimleri belirtilerek 100 sözcük uzunluğunda bir özet 17 Mayıs 2021 e kadar orhan.hacihasanoglu@ozyegin.edu.tr  adresine e-posta gönderilmesi bekleniyor. Başvurular Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Bölümü yetkilileri tarafından değerlendirilecek ve kabul edilen çalıştayların yürütücüleri 20 Mayıs 2021’de bilgilendirilecekler.

Etiketler

Bir yanıt yazın