Jansen Perspectives: Telescope Security

Bjarke Ingels Group (BIG)'un ortağı Kai-Uwe Bergmann'ın konuk olacağı, Odunpazarı Modern Müze'nin referans proje olarak ele alınacağı "Jansen Perspectives" etkinliği, 20 Mayıs Perşembe akşamı saat 17:00'da yapılacak.

“Jansen Perspectives” sanal etkinlik serisi, profesyonel buluşmalar için dijital bir alan sunarak etkileşimli katılıma olanak sunuyor. Serinin ilk etkinliğinde Jansen, teleskopunu güvenlik konusuna yönlendirerek, insana ve onun huzurlu yaşamına odaklanıyor.

Türünün ilk etkileşimli ve çok dilli etkinliği olan Telescope Security, 20 Mayıs 2021 saat 17:00’da başlayacak. Yaklaşık üç saat içinde yenilikçi sistem çözümleri, ilham verici konuşmalar ve bir panel tartışması dijital ortamda sunulacak. Proje sunumlarının yapılacağı ara oturumlarda katılımcılar, profesyonel etkileşim için fırsat bulabilecekler. Rüzgar/su/hava direnci, yangından korunma ve hırsızlığa dayanım alanlarına odaklanılacak ve Jansen çelik sistemler hakkında bilgi paylaşılacak.

Bjarke Ingels Group’tan (BIG) Kai-Uwe Bergmann, interaktif açılış konuşması “Formgiving”de güvenlik konusunu bir mimarın bakış açısıyla inceleyecek. Ara oturumlarda, katılımcılar üç sıradışı uluslararası referans proje sunumu arasından seçim yapabilecekler: Frener & Reifer, cepezed ve Polimeks Holding tarafından sunulacak La Samaritaine Paris (Fransa), Schiphol Havalimanı Amsterdam (Hollanda) ve Odunpazarı Modern Müze Eskişehir (Türkiye). İsviçreli gelecekbilimci araştırmacı Georges T. Roos da konuk konuşmacı olarak etkinliğe katılacak ve geleceğe bir göz atacak.

Kai-Uwe Bergmann, Georges T. Roos ve Christoph Jansen ile etkileşimli bir panel tartışmasının ardından, “sanal networking” fırsatı da olacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi için tıklayınız. Etkinliğe kaydolmak için son tarih 18 Mayıs.

Etiketler

Bir yanıt yazın