İMİB Doğal Taş Söyleşileri’nin Yeni Konukları Emine Öğün ve Mehmet Öğün

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile düzenlenen online söyleşi serisinin 8 Nisan Perşembe saat 16:00’daki konukları Emine Öğün ve Mehmet Öğün olacak

Yasemin Şener moderatörlüğünde düzenlenen, farklı mimar ve tasarımcıların konuk olduğu İMİB Doğal Taş Söyleşileri Arkitera’nın YouTube ve Facebook hesaplarında canlı olarak yayınlanıyor.

Söyleşi serisinin 8 Nisan Perşembe saat 16:00’daki konukları Emine Öğün & Mehmet Öğün Mimarlık’ın kurucu ortakları Emine Öğün ve Mehmet Öğün olacak. Söyleşide Bodrum Demirbükü’nde bulunan Amanruya Oteli üzerine sohbet edilecek.

“Otelin mimarisi, bireylerde çevre bilinci ve güzellik duygusunu harekete geçirecek huzurlu ortamın peşindedir. Bu amaçla, tuğla kırığı katkılı kırmızımsı derzlemeyle ipek yumuşaklığına kavuşan yığma taş duvar ile brüt betonun; ışığı emen koyu renkli ahşap doğramayla, parlak çelik elemanların; zemini kar gibi yeri örten beyaz mermerle, koyu yeşil diyabaz taşının; metalik kıpırtılar saçan tombul zeytin ağaçlarıyla, yere çakılı gibi duran ağırbaşlı selvilerin; mavinin birleştirdiği gökyüzü ve deniz ile vadideki altın sarısı kuru otların zıtlıkları yardıma çağırılmıştır.”

Sohbeti aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

Etiketler

Bir yanıt yazın