Tasarımın Suyunu Çıkardık!

Uyandığınız yatak, sizi uyandıran alarm, sabahın ilk çayını demlediğiniz çaydanlık... Tasarımın hayatınızın her alanında söz sahibi olduğunu fark etmiş miydiniz?

Bugün “Dünya Endüstriyel Tasarım Günü”. International Council of the Societies of Industrial Design (ICSID) inisiyatifiyle dünya genelinde ilk kez 2007 yılında kutlanan “Dünya Endüstriyel Tasarım Günü”, endüstriyel tasarımcıların ve tasarımın toplumdaki rolünü, mesleğin toplumsal faydasını ve yaşam kalitemiz üzerindeki etkisinin anlaşılması ve tanınmasını sağlamak amacı taşıyor.

Biz de bugün bu zengin dünyanın sınırlarında gezinerek, tasarımın hayatımızın kalitesini nasıl değiştirebileceğini galerimizde derledik. Elde edilen ürünlerin çoğu “fazla tasarlanmış” olarak nitelendirilebilir. Bu bağlamda endüstriyel tasarımın kişinin beğenisi ve kişiye faydası dengesini karşılaştırmasını bu galeride sizin değerlendirmenize bırakıyoruz.

Endüstriyel tasarım ile ilgili Arkitera’da çıkan haberlere ve gelişmelere göz atmak isterseniz hemen bu etikete göz atın ve takipte kalın deriz.

Galeride “Tasarımın suyunu çıkarma” sırası siz de!

Endüstriyel Tasarım Gününüz Kutlu Olsun!

Etiketler

Bir yanıt yazın