Yapı Sektörünün Yeni Buluşma Noktası: YapiForumu.com Açıldı

Yapı Sektöründe yer alan tüm profesyoneller ve diğer sektör paydaşları için özgürce paylaşım yapabilecekleri, mesleki network gelişimine katkı sağlayacak yapiforumu.com sitesi yayın hayatına başladı.

Gelişmiş özellikleri ve güçlü altyapısıyla sezgisel ara yüze sahip olması çok yabancısı olmadığımız sosyal medya kullanım alışkanlıklarımızla hemen alışabileceğiniz bir platform olma özelliğine sahip.

Mimar Murat Erçelebi tarafından hayata geçirilen YAPIFORUMU.COM, çok kısa ve sınırlı sayıda üye ile yola devam edecek. Bir yayın politikası olarak ilerleyen süreçte yalnızca forumdaki üyelerden davetiye alanlar foruma üye olabilecek.

MESLEKİ NETWORK ve İŞ FIRSATLARI

İnşaat ve yapı sektörü özelinde sosyal medya veya köklü genel web platformlarında kendi köşesinde ayakta durmaya çalışan ve bu alanda çalışan, bir şekilde bu sektörle yolu kesişen hemen her kesimden insan için danışma, dayanışma, yardımlaşma ve alanında uzman profesyonellere ulaşmak adına oldukça kolay bir seçenek sunuyor.

Yeni mezunlar, konut geliştiriciler, gayrimenkul ve yatırım uzmanları ile bu alanda çalışan her profesyonel için güzel bir web girişimi olması için her gün çalışılıyor.

Üyelerin görüş – önerileriyle ve gelişen web teknolojilerine ayak uydurmak için araştırma – geliştirme faaliyetlerine sürekli olarak devam ederek, yapı sektörünün Wikipedia’sı olmayı amaçlıyor.

ÜYELİK 

Türkiye’de daha çok webmaster / web geliştiricilerin kullandığı FORUM siteleri, temelde sağlam dostluklar ve sosyal medyanın çoğu zaman sağlayamadığı samimiyet çizgisinde daha çok tercih ediliyor. Bu alanda yıllar önce benzer girişimlerde bulunulmuş olsa da günümüzde yerini daha çok haber – içerik veya freelance iş ilanı portalları alıyor. Forum, yapı sektörünün yeni dijital buluşma noktasını kullanıcılarla birlikte inşa etmeyi hedefliyor. Üyelik şimdi ve sonra ÜCRETSİZ olarak kalacak.

Etiketler