2012’nin En İyi Mutfak Modeli Fluido!

İntema Mutfak'ın, iç mimar ve tasarımcı Atilla Kuzu tarafından tasarlanan mutfak modeli "Fluido", 2012 Elle Decoration Uluslararası Tasarım Yarışması'nda (EDIDA) 'En İyi Mutfak' kategorisi ödülünün sahibi oldu.

Atilla Kuzu tarafından İntema Mutfak için yaratılan Fluido; modern, şehirli ve feminen bir model. Parlak lake ve mat lake olarak seçilmiş 22 renk alternatifi haricinde, özel teknolojisi ile kişiye özel yüzlerce farklı renk seçeneği de sunuyor.

Ödül töreninin ardından konuyla ilgili konuşan Atilla Kuzu “EDIDA biz tasarımcılar için önemli bir motivasyon kaynağı… Daha önce Open modeli ile aynı ödülü almıştık; bu sene Fluido ile bir kez daha EDIDA almak büyük bir keyif. Bu fırsatı verdiği için İntema Mutfak’a ve ödüle layık gören herkese çok teşekkürler.” dedi.

İntema Mutfak Pazarlama ve Satış Müdürü Taner Çakır ise; “Fluido modelimiz ile hedefimiz yenilikçi, tasarıma değer veren, standartların dışında, estetik ve kullanım kolaylığını birleştiren bir ürün yaratmaktı ve bunu başardığımızı düşünüyoruz. Fluido’nun tasarımcısı Atilla Kuzu başta olmak üzere, ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın