ERKE Green Academy LEED v4

LEED Platin Sertifikalı Türkiye'nin ilk örnek yeşil binası ERKE Green Academy'de LEED v4 eğitimi 27 Eylül tarihinde verilecek.

Dünya’nın en çok tercih edilen yeşil bina değerlendirme sistemi LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifikasının yeni versiyonundaki tüm kategoriler ve puanlama sisteminin detaylı inceleneceği eğitimde, ayrıca LEED Sertifikasyon süreci ve referans standartlar ile ilgili bilgi verilecek.

ERKE bünyesindeki yeşil bina projelerinde görev almış, konularında uzman LEED AP mimar ve mühendis ekibi tarafından verilecek eğitim kapsamında ERKE Green Academy binası, eğitimciler eşliğinde gezilecek.

LEED v4 Başlıkları

Konum ve Ulaşım
Sürdürülebilir Arazi Kullanımı
Su Verimliliği
Enerji ve Atmosfer
Malzeme ve Kaynaklar
İç Hava Kalitesi
İnovasyon
Bölgesel Öncelikler

Eğitim katılımcıları, ERKE Green Academy binasında yeşil malzemeleri, sürdürülebilir ürün ve sistemleri yerinde görme fırsatı bulabilirken, ek olarak bina içerisinde sergilenen bilgi panoları sayesinde sürdürülebilir bina kapsamında kullanılan malzemeler, sistem ve ürünler ile ilgili bilgi edinme da fırsatı bulacaklar.

Eğitimin en iyi mühendislik ve mimarlık uygulamaları ile inşa edilen binada yapılıyor olması, eğitime katılanlara verilen teorik eğitimin yanında, eğitim konularına dair pratik uygulama örneklerinin incelenebilmesi adına eşsiz bir imkan sağlıyor.

Eğitim aynı zamanda yeşil bina uzmanlıklarını belgelemek isteyen, LEED Green Associate (LEED GA) ve LEED Accredited Professional (LEED AP) sınavlarına hazırlık niteliği de taşıyor.

Kayıt ve Aytıntılı Bilgi

Eğitime kayıt olmak veya ayrıntılı bilgi almak için ERKE ile iletişim kurunuz.

Etiketler

Bir yanıt yazın