“Büyükşehir Olmanın Tekirdağ’a Etkileri” Panel-Forum

Etkinlik, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Turgut Mahallesi Atatürk Bulvarı No:22 Tekirdağ) toplantı salonunda 23 Mart 2013 Cumartesi günü 13:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

“On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi Ve Yirmi Altı İlçe Kurulması İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı resmi gazetede yayınlanmıştır.

6360 sayılı kanun kapsamında Büyükşehir olacak iller arasında Şubemiz etkinlik alanı içerisinde yer alan Tekirdağ ili de yer almaktadır. TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak bu Büyükşehir olma sürecinin Tekirdağ iline etkilerini tartışmak üzere Tekirdağ Milletvekili Av. Emre Köprülü, ODTÜ öğretim Üyesi ve Şehir Plancıları Odası Eski Başkanı Prof. Dr. Tarık Şengül, Harita ve Kadastro Mühendisi ve Beykoz Belediyesi 1999-2004 Dönemi Başkan Yardımcısı Dr. Erdal Köktürk’ün konuşmacı olarak katılacağı “Büyükşehir Olmanın Tekirdağ’a Etkileri” başlıklı Panel-Forum etkinliği düzenlenecektir.

Etiketler

Bir yanıt yazın