Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması Ödül Töreni Dünyaca Ünlü Mimarları Ağırlıyor

Rönesans Holding'in gelenekselleştirdiği "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması'nın 3. dönem sonuçları 6 Nisan Perşembe günü TED Rönesans Koleji'nde düzenlenecek özel bir törenle açıklanacak.

Ödül Töreni kapsamında düzenlenecek etkinliklerde dünyaca ünlü mimarlar Michael Pawlyn, Emre Arolat, Nevzat Sayın, Han Tümertekin iş dünyası, sektör temsilcileri ve geleceğin mimar ve mühendislerine ilham veren konuşmalarıyla seslenecek.

Dünyanın en büyük uluslararası müteahhitleri arasında yer alan Rönesans Holding, gençlere olan inancını sosyal sorumluluk projeleri ile desteklemeye devam ediyor. Sürdürülebilirlik kavramını iş yapış modelinin temeline yerleştiren Holding, aynı kültürü geleceği inşa edecek gençlere aktarmayı hedefliyor.

Bu amaçla bu sene üçüncüsü düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması” Türkiye’nin geleceğini tasarlayan gençleri destekliyor. Yarışmanın 3. dönem proje teslim süresi 3 Mart’ta tamamlandı. Yarışmada dereceye giren gençler, 6 Nisan Perşembe günü TED Rönesans Koleji‘nde düzenlenecek ödül töreni ile açıklanacak. Yarışmada öne çıkan projelerin sergileneceği törende, Türkiye ve dünyanın önde gelen mimar ve tasarımcıları sürdürülebilirlik üzerine ilham verici konuşmacalar yapacak. 

Ödül töreni öncesinde düzenlenecek kolokyumda, Türkiye ve dünyanın önde gelen mimarları, yarışmada öne çıkan projeleri inceleyecek. Projelerini duayen isimlerin gözünden yeniden değerlendirme imkanına sahip olacak gençler, mimarlık ve tasarım alanında dünyadaki son trendleri konuşma ve tartışma fırsatı da yakalayacak. Ödül töreni kapsamında düzenlenecek etkinliklerde, TED Talks konuşmacısı Michael Pawlyn’in yanı sıra ülkemizin önde gelen mimarları Emre Arolat, Nevzat Sayın, Han Tümertekin iş dünyası, sektör temsilcileri ve geleceğin mimar ve mühendislerine ilham veren konuşmalarıyla seslenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın