İyi Tasarım / Good Design İzmir 5

Bu yıl beşincisi düzenlenen İyi Tasarım/Good Design İzmir, MÜŞTEREK GELECEKLER / COMMON FUTURES temasıyla 12-20 Aralık 2020 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacak.

İzmir Akdeniz Akademisi tarafından düzenlenen İyi Tasarım/Good Design İzmir, tasarımla ilgili faaliyette bulunan tüm grupları her yıl belirli bir tema çerçevesinde bir araya getiren, hem tasarım mesleği ve eğitimi adına yapılan üretimin, hem de tasarıma ilişkin düşünsel zeminde yapılan çalışmaların paylaşıldığı bir etkinliktir. Sergiler, atölyeler, film gösterimleri, panel ve söyleşilerden oluşan etkinlikler dizisi, tasarımcılar, öğrenciler, üreticiler, iş dünyası, eğitimciler, akademisyenlerle, tasarıma ilgi duyan herkesi canlı bir diyalog ve tartışma ortamında buluşturarak, İzmir’in bir tasarım ve inovasyon kentine dönüşüm sürecine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Bu yıl beşincisi düzenlenecek İyi Tasarım/Good Design İzmir, MÜŞTEREK GELECEKLER / COMMON FUTURES temasıyla 12-20 Aralık 2020 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Bu yıl 14 atölye, 5 tematik sergi ve 16 panel, konuşma ve söyleşi oturumundan oluşan etkinlik, 12 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 16.00’da tema ve programın tanıtıldığı bir oturumla açılacak ve 20 Aralık 2020 Pazar günü saat 14:00’da sergi, atölye ve oturumların genel değerlendirmesiyle son bulacak.

Panel, konuşma, söyleşi oturumları: iyitasarimizmir.org
Sergiler (12 Aralık 2020, Saat 16:00’dan itibaren): musterekgelecekler.org
Atölyeler (19 Aralık 2020’dan itibaren): musterekgelecekler.org

Panel, konuşma, söyleşi oturumları Zoom üzerinden kayıt edilerek gerçekleştirilecek ve İzmir Akdeniz Akademisi Youtube Kanalı üzerinden canlı ve kayıt yayın olmak üzere paylaşılacaktır. 

Etiketler

Bir yanıt yazın